Pareza tvárového nervu u detí
Ahojte ženy maťe skusenosť stakim problémom? Môj chlapček má už 1rok a má problém od narodenia pri plači s dolnou perou pri plači mu to vidno dolni kutik mu ide krivo keď sa narodil poslali ma snim u neurolgički urobila mu sono a mi povedala že ma všetko v poriadku že mu to časom vimizne a keď bude už velki bude to vidno len pri plači a smiechu ale mne to nedalo pred nedávnom som povedala doktorke niek má snim pošle na cvičenia chodim tam ale tá doktorka je úplne hlupa nič tam nerobi nesme tam ani 5 minut unej len mi ukaže jeden cvik a že doma mám snim cvičiť nič mi nevisvetli ani snim necviči malemu pomáham ako sa dá ☹️ som stihol smutná mali ste to daktora z vás? viriešilo sa to u vás?
doktorka urcite nie je hlupa, davam vam cviky na cviceni nema vyznam cvicit vela roznych cvikov naraz dolezita je oromotorika tu trenujte najdi si na googli rozne cvicenia a mozete trenovat aj doma a tiez objednat sa na logo drzim palceky
@nik444 Ale ved takemu malemu dietatu nemoze navalat 10 cvikov a cvicit hodinu.
Ja ta chapem, ze chces aby to niekam postupovalo, ale ono to chce cas, trpezlivost.
Ak nemas doveru v doktorku, chod inam na kontrolu, vysvetli ze ides po druhy nazor a nech ti vysvetlia viac.

Vyziadaj si od pediatricky vysetrenie detskym neurologom. Ak by si nepochodila, potom davaj pozor na vyvin reci - v pripade problemov zacni co najskor pracovat s logopedom.