Pes a porucha pozornosti u 6-ročného syna
Ahojte,moj syn na zaklade mojho podozrenia bol pretestovany v specializovanych centrach a doporucili mu nastup do pripravneho rocnika. Je velmi zivy no vraj adhd to uplne nieje. No sustredenie je na bode mrazu. Trpi aj obcadnymi stavmi uzkosti. Viem co a ako robit,no myslite,ze keby mal psika,by mu to pomohlo? Uvazujem,predsa len,psikovia ukludnuju,pomahaju. Mal by za nieco zodpovednost a staral by sa o neho. (Ano viem,ze nakoniec sa budem sj tak starat ja) Nepoznate niekoho,kto podobnym sposobom riesil takyto stav dietata? Dskujem za nazor
@daisylucky mame jazvečíka, ešte je to šteniatko.
@laila22 ale to je o tom čo mu ty dovolíš, ak mu dovolíš postel tak ti ju bude kolonizovat , ak gauč tak gaučk, k nám ked príde má dovolené len kreslo kde je deka a nikde inde už ani neskuša a aj to ma preto lebo mame dlažbu
ona doma vôbec ani gauč, kreslo, postel nič, má pelec a potom taky podsedák pri balkone aby mohol von pozerat cele ,nedovolila a nepovolila
@laila22 no tak jazvečíka môžte mat aj dnu 🙂
@biba suseda mala maltezáka a chlpy boli teda všade, ako vata. Mám dcéru s AS a dvoch psov a mačku. Zviera je k dieťaťu super, najmä na tie úzkosti, ale neodporúčam malého psa k malým deťom. Také plemená sú krehké, bojazlivé, môžu mať z detí stres. Aj my musíme strážiť, aby mali zvieratá svoj komfort a nerušený oddych. My chodíme aj ku koňom, tiež odporúčam.
@biba máme psíka a je úžasný k maličkej no profi sa neviem vyjadriť naša s nim rastie určite je to super, no poraďte sa pre istotu priamo s odborníkmi aj na zvieratká
@biba po prípade akého, mame labradora je to topka
@biba labrador by netrpel tak isto ako by netrpel nemecky ovciak a pod. Ak ma pes dost podnetov vonku - hry, prechadzky, blaznenie, praca, doma bude oddychovat. Takto by to malo byt u kazdeho plemena..ver mi..sused ma maltezaka..a je to des..zlikvidoval im uz cely byt lebo si nedali zalezat na vychove, je ensocializovany, vonku napada ludi a psov, nevedia si s nim rady...Takze pzaj nepozeraj na chlpy, velkost (teda nie az tak velmi) ale skor pozeraj naco bolo dane plemeno vyslachtene, aka je povaha a chod do psika s chovatelskej stanice. Do maltezaka, yorka, bisona a pod bez pp by som v ZIVOTE nesla...to uz radsej psika z utulku, ktory bol u skusenych docaskarov ktori budu vediet posudit ci vam pes do rodiny "pasne"....

@laila22 a do postele, dokonca ani do spálne psa ani ja nepustam, ale to aby lezal vedľa mňa na gauči, keď budem piť kávu, bol jeden z dôvodov, prečo sme si ho zaobstarali 🙂