icon

PhDr. Daniela Jánošíková - nevieme sa k nej objednať

michaela_kan
4. feb 2019

Ahojte, obraciam sa na vás s otázkou ohľadom PhDr. Jánošíkovej. Bolo mi odporučené vyšetrenie 4 ročnej dcéry u nej, nakoľko majú u nej podozrenie vývinovú poruchu, ale u nás v meste si netrúfajú ani potvrdiť ani vyvrátiť autizmus. Tie čo ste tam boli, prosím vás ako ste sa tam objednali? Ja tam vyvolávam už pár dní, telefón je raz vypnutý, inokedy prebieha iný hovor, sem tam zvoní, ale nikto nezdvíha.Písala som aj mail ale žiadna odozva. Poradíte mi ako sa na nich nakontaktovať? Ďakujem

lenulag
18. júl 2019

@anndreina cize neuspesne dnes.

dadakudryova
2. sep 2019

Ja som tam dnes Bola. Osobne sa objednať ..objednala nás za mesiac za poplatok 95 eur . Lebo zmluvy s poisťovňami zrušila ..

lenulag
2. sep 2019

@dadakudryova my sme boli pred 2tyzdnami osobné.objednala až na december,lebo nám to aj poisťovňa preplatí.S Unionom má zmluvu

anndreina
2. sep 2019

@lenulag Ahoj ,neviete niekto či tam zajtra pani Jánošíková bude ,dakujem.

anndreina
2. sep 2019

@michaela_kan To isté je u mňa ,potrebujem niečo od nej ,ani telefonicky ani mailom, nedá sa s ňou nijako skontaktovať,boli sme tam osobne v júly mala dovolenku boli sme tam koncom augusta zase dovolenka do 1.9.

anndreina
2. sep 2019

@anndreina Dajte mi mi vediet ak náhodou niekto vie či tam bude ,aby sme sa neprešli nadarmo,budem vám vďačná.

anndreina
2. sep 2019

@dadakudryova Ahoj ,čítam ,že si tam dnes bola nevieš náhodou či ordinuje až zajtra už sme tam boli cez prázdniny dva krát nadarmo,dakujem.

dadakudryova
3. sep 2019

@anndreina ahoj boli sme v pondelok. Mala dovolenku do 1.9.na dverách lístok.. už by tam mala byť.. nemala na dverách žiadny iný papier o dovolenke. Aspoň teda ráno v pondelok ...

anndreina
4. sep 2019

@dadakudryova Ahoj,ano konečne tam bola ,to sa mi na nej nepáči ,že neodpovedá na sms,emaili,telef.a pritom vedela ,že som jej písala,ešte ,že nie sme zdaleka ale tý čo sú a prevezu sa nadarmo.

tutulka323
4. sep 2019

@anndreina ja som sa jej dnes o 13:45 dovolala, normálne tomu doteraz neverím!!!! 3 dni som v kuse vyvolalvala a podarilo sa. Dala nám termín 14.10. Normálne nechápem 😱

anndreina
4. sep 2019

@tutulka323 Tak to je zázrak☺

dadakudryova
10. okt 2019

@tutulka323 Ahoj my sme boli včera . No je fajn. Boli sme tam hodinu a pol a 95eur... Až na to že nás nepotešila s diagnózou. 🤤🤤😭

tutulka323
10. okt 2019

@dadakudryova Ahoj, my ideme v pondelok. Akurát dnes som jej poslala vyplnený dotazník. S blížiacim termínom mám väčšie a väčšie obavy 😪😪😪 uvidíme akú dostaneme my.

dadakudryova
12. okt 2019

@tutulka323 Ako ona je fajn. Taká prívetiva. Aj malému sa tam páčilo. Len nám zistila črty autizmu... Nuž nestačí že máme downov syndróm... 😪😪🤤😭

tutulka323
12. okt 2019

@dadakudryova To ma mrzí 😥 Máme to veru s našimi detičkami ťažké 😓

evinkah
24. okt 2019

@dadakudryova
@tutulka323 Ahojte kočky, prosim vas, v akom case ste p. Janosikovu zastihli? Ja som tu uz druhykrat, v rozdielnom case (skusila som doobeda a teraz poobede) a nie je tu, uz druhykrat... na dverech nic, telefon nedviha, na maily neodpoveda... kedy sa vlastne treba ist osobne objednat? Nemam to sice az tak daleko z BA, ale 2h casu to zaberie. A vzdy som tu bola v case ordinacnych hodin 😕 Dakujem.

tutulka323
24. okt 2019

@evinkah Ja som nás objednala telefonicky po 3 dňoch volania, v stredu okolo 13:45. Treba si zistiť kedy má niekto konkrétny termín diagnostiky. Aj my keď sme tam boli čakali vonku 3 ľudia. Keď skončila s chlapčekom pred nami, vyviedla ich, nás zavolala dnu a tých ľudí ochotne vybavila, objednala. Bola zlatá, milá, vôbec jej to nerobilo problém. Takze toto je asi najschodnejšia cesta ...

evinkah
24. okt 2019

@tutulka323 vratila som sa aj teraz neskor... stale nic, nikde nikto 🤷🏼‍♀️ a spojit sa s nou neviem uz riadne dlho. Asi mam fest smolu.

kajusica
24. okt 2019

Pôjde niekto teraz niekedy, tiež sa potrebujem objednať a neviem sa spojiť.

anndreina
24. okt 2019

@evinkah Ahoj,nie len ty ,to asi všetci,strašne zle vymyslené.

veronika1603
13. nov 2019

Baby a nemá sa volať len piatky?

veronika1603
13. nov 2019

@tutulka323 ako ste dopadli prosím vás?

anndreina
13. nov 2019

@michaela_kan Dobrý deň,najlepšie osobne,nedá sa s ňou inak zkontaktovať,málokedy zdvíha telefón.

tutulka323
13. nov 2019

@veronika1603 Relatívne dobre, autizmus vylúčila -NKS, narušený vývin reči a jazyka a riziko pre ADD. Chodíme logopedičke, psychologičke a špeciálnej pedagogičke. Uvidíme čo bude ďalej. A vy?

veronika1603
14. nov 2019

@tutulka323 my sme boli zatiaľ len v centre reči. Kde nás logo poslala psychologičke na vylúčenie autizmu. 25.11 sme objednaní tak uvidme

veronika1603
14. nov 2019

@tutulka323 keď sme tam prišli malý plakal. Tak na základe toho ze potrebuje si byť ista

anndreina
15. nov 2019

@veronika1603 My sme boli tiež ohladom poruchy reči a doteraz si nás posielajú kade tade Jánošíkova dala diagnózu porucha reči,psychiatrička v BA aj v NR a PN,vysokofunkčný autizmus a doteraz sa nevedia zhodnút už chodíme takto druhý rok.

veronika1603
15. nov 2019

@anndreina bože a to co teraz človek má čakať? Keď jánošíková vylúčila autizmus?

evelien
15. nov 2019

@veronika1603 @anndreina vsuniem sa vam do debaty - ja lavirujem medzi NKS a PAS uz 3 roky. je to na nervy. v decembri som sa opat objednala so synom k janosikovej, nasledne k psychiatricke bullovej. tak som zvedava.

anndreina
15. nov 2019

@evelien My takto chodíme už pomali dva roky,psychiatrička nám povedala ,že Jánošíková už nie je to čo bývala je si vrsj vedomá ,že na takúto diagnostiku je jediná na Slovensku a akoby to už zneužívala,má toho veľa a príde mi to tak ,že to robí ako na páse.