PhDr. Daniela Jánošíková - nevieme sa k nej objednať
Ahojte, obraciam sa na vás s otázkou ohľadom PhDr. Jánošíkovej. Bolo mi odporučené vyšetrenie 4 ročnej dcéry u nej, nakoľko majú u nej podozrenie vývinovú poruchu, ale u nás v meste si netrúfajú ani potvrdiť ani vyvrátiť autizmus. Tie čo ste tam boli, prosím vás ako ste sa tam objednali? Ja tam vyvolávam už pár dní, telefón je raz vypnutý, inokedy prebieha iný hovor, sem tam zvoní, ale nikto nezdvíha.Písala som aj mail ale žiadna odozva. Poradíte mi ako sa na nich nakontaktovať? Ďakujem
@anndreina no vies, nikto nie je neomylny. Ja tam chcem ist, aby opätovne posúdila svoje rozhodnutie. Na prvom stretnutí sa krpcovi skutocne dôkladne venovala a krútila hlavou, ze takto sa deti s PAS nesprávajú. Podstúpila som aj ďalšiu diagnostiku ADOS testy. Tiez PAS vylúčené. Ale stále je problem, ktorý nevieme definovat. Tak hľadáme... predložíme nové skutočnosti a uvidí sa. Inak s tým, ze uz nie je to, co bývala - centra, ktoré začínajú s diagnostikou/terapiou, sa v začiatkoch odvolávajú, ze s nou spolupracujú a potom ju spochybňujú. Mi to pripadá take priživovanie sa na niečom mene :-/
Najde sa tu, prosim, maminka, ktora sa buduci tyzden alebo niekedy v najblizsej dobe chysta k doktorke Janosikovej a bola by ochotna objednat mi u nej termin pre syna? Uz dva mesiace sa jej pokusam dovolat, zial, bez uspechu a na maily mi tiez neprichadza ziadna odpoved. Dakujem.
Písané v inej diskusii: Ma dovolenku od 16.12.-10.1.2020. Na maily a telefonáty neodpovedá.
@efelinka2002
@efelinka2002 Dr.Janosikova robila do 11.12.Takze asi v novom roku.
@evelien Dakujem za info 🙂
@lenulag Dakujem za info, skúsim v novom roku 🙂
Dobrý večer chcem sa spýtať uz pol roka sa nemôžem objednať k pani doktorke boli sme tam 2 roky dozadu .... No teraz sa jej neviem dovolať to sa nedá inak objednať? Ďakujem
@redmanka myslím že má dovolenku do 10.1.
Ahojte neviete mi niekto povedať ktoré dni ordinuje Dr. Janosikova? .. Chcem ísť osobne vybaviť termín tak aby som nešla zbytočne
@nicoles Mala by ordinovat od tohto pondelka. Ale ci tam aj bude... to neviem... Skusala som sa popytat, kto ma termin na pondelok, aby sme vedeli, ze ju zastihneme, ale bez vysledku.
@ali_inzercia ale ordinuje iba od pondelka do stredy? Lebo v jednej diskusii na fb som čítala že štvrtky piatky nie
p. Janosikova nie je jedina na SVK, ktora diagnostikuje spolahlivo autizmus, my sme boli v Andrease po tom, co som 4r marne cakala na slub ktory mi Janosikova dala, a to ze sa mi ona ozve. tak som k nej stratila doveru a isla inde. Spolahlivu diagnostiku urobia aj v Andrease, v Ziline, ci presove, ale viem ze aj inde.
@nicoles to neviem. Ale viem, ze od pondelka mala byt zas v praci po sviatkoch.
@pink_lady Jasne, ale v Andrease sa aktualne caka na diagnostiku 11 mesiacov. Nie kazdy ma tolko casu...
Žilina je super. My sme boli prvý krát u Janosikovej a druhy v Žiline. V Žiline mi povedala ze ona sa učila pri janosikovej, dokonca že spolupracujú, že keď si v Žiline nieje istá tak volá janosikovej hneď pred vami a dohodneme termín u nej. V Žiline to bolo úplne super a čakacia do do dvoch mesiacov.
Prosim, vie mi niekto potvrdit, ci zajtra pani doktorka Janosikova ordinuje? Dakujem
@ali_inzercia zalezi od situacie, ja som cakala kratsie podstatne...a u Janosikovej sa nebodaj caka menej? ked ratate par mesiaCOV az rok co sa dovolate a potom nejaky ten mesiac -par mesiacov na termin...v Ziline sa minuly rok znama vybavila do 2 tyzdnov...
@kajusica a to si bola u Hreusovej? nikto iny mi na to nesedi... kym nemala sukromnu prax, tak odbornost Janosikovej spochybnovala, ze sa casto myli, ze janosikova nechce davat dg. PAS (kamoska tam bola a jej syn hned odisiel s dg. PAS, pritom to nie je dieta, na ktorom to hned vidiet). a v priebehu minuleho leta som zaregistrovala, ze v ZA sa otvara nova ambulancia, ze spolupracuje s janosikovou, ze sa u nej ucila atd. takze zaujimavy obrat... ked som riesila rediagnostiku po troch rokoch, tak som z viacerych stran pocula (podotykam nie len mamiciek), ze k nej nech ani nejdem, ze od nej sa s inou dg. nez PAS, resp. minimalne nieco + PAS rysy, neodchadza. dokonca tu nejaka mamina pisala, ze dostala priamo v TT poradene, ze ak chce silou-mocou dg. PAS, nech ide do ZA. takze neviem... na nete sa toho popise vela, ale toto by mi uz prisla silna kava. ja som bola s Janosikovou fakt spokojna, len sa zial treba ist objednat osobne. a este mi odporucali v TT aj p. Lazikovu.
Baby, ak sa vam podari objednat u Janosikovej (podla toho, co citam, tak jedine osobne alebo prostrednictvom niekoho z Trnavy, kto vam ku nej skoci), tak ona dava termin do 3 tyzdnov.
Dobrý večer chcem sa spýtať boli ste niekto v poltari? Nas tam objednali hneď tak som zvedavá z dr. Janosikovou som to vzdala...
@redmanka Ano, bola. Vysetrenie bolo na úrovni. Drobcovi sa venovali na 2 sedeniach az 3 rôzne odbornicky. Len clovek je v napätí, kedže vysledky sa dozvie az zo správy, nie na stretnuti. Vsetko totiž natáčajú, a az potom vyhodnocujú z videi. Sprava je však obsiahla s množstvom odporúčaní, zdôvodnení.
@dadakudryova prosím vás zrušila so vsetkymi (okrem Union). Akú máte poisťovňu?
Ahojte mamičky, neviete mi niektorá z Vás poradiť, že či robí doktorka Daniela Jánošíková teraz v piatok(12.6.2020),pretože sa k nej chceme ísť osobne objednať... Ďakujem
Ahojte, neviete mi náhodou poradiť, či doktorka Jánošíková ordinuje tento týždeň? Chcela by som sa ísť objednať v stredu 22.7.2020...?
@pivovb Dobrý deň, napíšte pani doktorke email na ambulanciajanosikova@centrum.sk, odpovie Vám na neho, nám odpovedala...

@anndreina Je to možno ,len môj názor.