icon

PhDr. Daniela Jánošíková - nevieme sa k nej objednať

michaela_kan
4. feb 2019

Ahojte, obraciam sa na vás s otázkou ohľadom PhDr. Jánošíkovej. Bolo mi odporučené vyšetrenie 4 ročnej dcéry u nej, nakoľko majú u nej podozrenie vývinovú poruchu, ale u nás v meste si netrúfajú ani potvrdiť ani vyvrátiť autizmus. Tie čo ste tam boli, prosím vás ako ste sa tam objednali? Ja tam vyvolávam už pár dní, telefón je raz vypnutý, inokedy prebieha iný hovor, sem tam zvoní, ale nikto nezdvíha.Písala som aj mail ale žiadna odozva. Poradíte mi ako sa na nich nakontaktovať? Ďakujem

pink_lady
22. júl 2020

@pivovb tak ja na odpoveď na maily od nej čakám uz par rokov..rovnako na to ako mi sľúbila ze mi zavola....s ňou je ťažko m na dg sme potom boli inde

lilke
22. júl 2020

@pivovb Na maily ani telefonáty nereaguje. Objednať sa treba osobne. Mne tak poradili, keď dlhodobo žiadna odozva. Raz bol v Trnave švagor, poprosili sme ho, nech zbehne. A podarilo sa.

pivovb
22. júl 2020

Musím uznať, že je naozaj originálna, asi si naplánujem výlet do Trnavy, ďakujem za pomoc.

lenulag
22. júl 2020

@pink_lady nápodobne. len my sme aj osobne boli minulý rok a potom sme museli objednaný termín kvôli operácii zrušiť a to mi aj volala a napísala email a potom už nič,keď sme sa už mali dohodnit.takže bez termínu stále.

anndreina
22. júl 2020

@michaela_kan Len osobne tam ist,inak sa malo kedy podari.

michaela_kan
autor
26. júl 2020

@anndreina ďakujem pekne, za radu,no už to mám vyriešené 🙂 zisťovala som to ešte minulý rok v apríli

tatinka
1. apr 2022

Ahojte, prosim Vas ako to prebieha u pani Janosikovej, dnu mozu ist obaja rodicia a aj mladsi surodenec dietata ,ktore k nemu ide?lebo mladsieho nemam komu nechat na postrazenie,musime ho vziat s nami, a ja chcem ist isto so starsim synom dnu a chce ist aj manzel, ozme tam ist vsetci 4? A ked vypracuje dake papiere ,kedy Vam ich dala? Alebo sa da,ze by ich poslala postou? Ci treba ist po ne len osobne? A este ako dlho ste boli u nej dnu? Ideme tam o dva tyzdne...dakujem za akwkolvek info❤️

tatinka
1. apr 2022

Ahojte, prosim Vas viete mi niektora poraeit?ideme so synom k dr o necele dva tyzdne, a neviem ci potom dnu s nim mozeme ist obaja rodicia alebo len jeden? Chceme ist obaja,plus mame aj babo,mozme ho vziat so sebou dnu,mozme tam ist vsetci 4? A kedy asi Vam vystavila dake papiere, dalo sa ,ze ich posle postou ci treba si ist po ne osobne? Este otazocka,hned na sedeni v zavere povedala Vam verdikt alebo ste sa vsetko dozvedeli az potom so zaverecnej sprav?vopred dakujem za akekolvek info....a este otazocka, kazda ste museli priniest aj celu zdravotnu kartu alebo stacil len papier o tom,co uz mate za sebou....kolko casu sa venovala vasmu dietatku?

misaelka84
23. aug 2022

@tatinka ahoj, odpovedal ti niekto? boli ste vsetci spolu? dakujem

tatinka
4. sep 2022

@misaelka84 ahoj,boli sme dnu vsetci 4....nie nikto mi tu neodpovedal, ale popisala som s jednou maminkou cez ip ,len uz si nespomeniem na isto,ci som sa jej ozvala prva ja jej alebo ona mne, ale sa mi zda ,ze ja jej...moc sem uz nechodim lebo pri dvoch detoch nestiham,ale ak by si sa chcela este nieco popytat mrknem sem v priebehu par dni este...

aduska_ba
19. sep 2022

Dobrý deň,vie mi niekto dať kontakt na pani MUDr Janošikovú? Vopred ďakujem

tatinka
22. okt 2022

@aduska_ba ahoj,kontakt ti nepomoze, tel ona neberie, objednat sa treba ist osobne ,alebo ak mas niekoho kto byva v Trnave,nech ta zbehne objednat,po telefone nemas sancu

lenulag
23. okt 2022

@aduska_ba keď som jej volala vo štvrtok napr,tak na ďalší deň mi volala späť.Neviem,či to bola náhoda alebo len som mala šťastie.treba aj túto možnosť vyskúšať.

saraken2
8. feb 2023

Dobry den, maminky vobec sa s dr neviem skontaktovat, chceli by sme tam ist 1x aby sa pozrela na dcerku, neviete ako robi? Tel cislo co ma na nete je nedostupne xkrat som volala a nic .. 3x som pisala mail a tiez nic :(

pink_lady
8. feb 2023

@saraken2 ist inde. Nie je jediná diagnosticka. My sme boli v Andrease, kamoska v Žiline

henka123123
Autor odpoveď zmazal
henka123123
8. feb 2023

@saraken2 ma dovolenku do 20.2 vratane

slavuskab
25. apr 2023

Dobrý deň vedeli by ste mi niekto poradiť ci bude budúci týždeň pani doktorka Jankosikova robiť?chystáme sa tam objednať osobne ale mame to dosť ďaleko aby sme nešli zbytočne a ci sa za objednanie ak platí?ďakujem

1mina
25. apr 2023

@slavuskab dovolenku neviem, ale ak som dobre zachytila posledna cena za diagnostiku bola 180.

henka123123
25. apr 2023

@1mina uz je 220 tusim

henka123123
25. apr 2023

@slavuskab za objednanie neplatite

1mina
25. apr 2023

@henka123123 fuha 😱

tatinka
25. apr 2023

@1mina
@henka123123
Fuha baby, to ozaj uz berie pani Janosikova 220 e uz? Este min. rok na jar brala 150,to riadne sla cenovo hore teda

tatinka
25. apr 2023

A to aj tych 150 mi prisla dost velka cena za tu kratku dobu,co tam clovek pobudol....

henka123123
25. apr 2023

@tatinka ano 220.teraz pisali baby v skupine deti s nks ze teraz boli a 220 euro uz sa plati

tatinka
25. apr 2023

@henka123123 to je hruza, my tam este budeme musiet ist pred nastupom do skoly,az sa desim,kolko to pojde za rok dva este hore

thami
25. apr 2023

@slavuskab skús Lázikovú, tá je tiež tuším v TT a je veľmi dobrá

slavuskab
26. apr 2023

Ďakujem vám za pomoc žienky.

slavuskab
26. apr 2023

@henka123123 a náhodou neviete či stále sa rak dlho čaká na vyšetrenie resp koľko mesiacov sa čaká?

henka123123
26. apr 2023

@slavuskab ona rychlo objednava...ale ide o to ze nedviha telefon.neodpisuje na sms ani email..musite osobne