PhDr. Daniela Jánošíková - nevieme sa k nej objednať
Ahojte, obraciam sa na vás s otázkou ohľadom PhDr. Jánošíkovej. Bolo mi odporučené vyšetrenie 4 ročnej dcéry u nej, nakoľko majú u nej podozrenie vývinovú poruchu, ale u nás v meste si netrúfajú ani potvrdiť ani vyvrátiť autizmus. Tie čo ste tam boli, prosím vás ako ste sa tam objednali? Ja tam vyvolávam už pár dní, telefón je raz vypnutý, inokedy prebieha iný hovor, sem tam zvoní, ale nikto nezdvíha.Písala som aj mail ale žiadna odozva. Poradíte mi ako sa na nich nakontaktovať? Ďakujem
@henka123123 ja som práveže čítala ze pol roka a viac sa čaká na termín. No to ze nedvíha ani neodpisuje na mail som už zistia preto tam chcem ísť osobne. Len teda aby sme sa nepreviezli zbytočne ze ci stačí prísť v rámci ordinačných hodín zaklopať/počkať a dá nám termín o to mi skôr šlo.snad teda nepôjdeme zbytočne.dakujem za pomoc
@slavuskab áno je taká veľká odbornicka.myslim že pracovala alebo praxovala u pani Jánošíkovej ,teraz už je z nej klinický psychológ...
@veronika1603 ďakujem za radu😊
@1mina áno aj ja som tak počula...že pani Jánošíkova jej tak dôverovala že ju kľudne nechala diagnostikovat
Nam bola odporucena z diagn centra pani Lazikova . Cakacia doba aj u nej 4-5 mesiacov. Cakame na vysetrenie

@slavuskab podla mna by si nala dakoho najat neh dviha a odpisuje uz za tie peniaze..