icon

PhDr. Daniela Jánošíková - nevieme sa k nej objednať

michaela_kan
4. feb 2019

Ahojte, obraciam sa na vás s otázkou ohľadom PhDr. Jánošíkovej. Bolo mi odporučené vyšetrenie 4 ročnej dcéry u nej, nakoľko majú u nej podozrenie vývinovú poruchu, ale u nás v meste si netrúfajú ani potvrdiť ani vyvrátiť autizmus. Tie čo ste tam boli, prosím vás ako ste sa tam objednali? Ja tam vyvolávam už pár dní, telefón je raz vypnutý, inokedy prebieha iný hovor, sem tam zvoní, ale nikto nezdvíha.Písala som aj mail ale žiadna odozva. Poradíte mi ako sa na nich nakontaktovať? Ďakujem

Strana
z5
henka123123
26. apr 2023

@slavuskab podla mna by si nala dakoho najat neh dviha a odpisuje uz za tie peniaze..

1mina
26. apr 2023

@slavuskab u lazikovej sa caka 3-4 mesiace a plati 100 e 🙂 my tiez ideme k nej

slavuskab
26. apr 2023

@henka123123 ja som práveže čítala ze pol roka a viac sa čaká na termín. No to ze nedvíha ani neodpisuje na mail som už zistia preto tam chcem ísť osobne. Len teda aby sme sa nepreviezli zbytočne ze ci stačí prísť v rámci ordinačných hodín zaklopať/počkať a dá nám termín o to mi skôr šlo.snad teda nepôjdeme zbytočne.dakujem za pomoc

slavuskab
26. apr 2023

@1mina a je aj pani doktorka Lazikova taka odborníčka?ja som dostala práve odporúčanie na pani Janosikovu ze tam je takmer 100%istota ak nevieme na com sme. Neviem sa rozhodnúť. Popravde o pani Dr Lazikovej čítam až teraz tu a následne tedá
recenzie a fora🤷‍♀️dakujem

slavuskab
Autor odpoveď zmazal
slavuskab
26. apr 2023

@thami a je aj pani doktorka Lazikova taka odborníčka?ja som dostala práve odporúčanie na pani Janosikovu ze tam je takmer 100%istota ak nevieme na com sme. Neviem sa rozhodnúť. Popravde o pani Dr Lazikovej čítam až teraz tu a následne tedá
recenzie a fora🤷‍♀️dakujem

veronika1603
26. apr 2023

@slavuskab áno je taká veľká odbornicka.myslim že pracovala alebo praxovala u pani Jánošíkovej ,teraz už je z nej klinický psychológ...

slavuskab
Autor odpoveď zmazal
slavuskab
26. apr 2023

@veronika1603 ďakujem za radu😊

1mina
26. apr 2023

@slavuskab chvalia ju tiez ako jednu z naj. A vraj testuje aj rovnakym stylom pretoze kedysi pracovali spolu. Ja som na nu necitala este zle recenzie 🙂 ale samozrejme rozhodnutie je na vas

slavuskab
26. apr 2023

@1mina ďakujem priznám sa ze som nevedela o nej

veronika1603
26. apr 2023

@1mina áno aj ja som tak počula...že pani Jánošíkova jej tak dôverovala že ju kľudne nechala diagnostikovat

sluchatka
21. jún 2023

Nam bola odporucena z diagn centra pani Lazikova . Cakacia doba aj u nej 4-5 mesiacov. Cakame na vysetrenie

Strana
z5