Piesok v šuške dievčatka
Dnes sa dcerka 1r a skoro 4 mes hrala v piesku u nas na dvore v plienke a kratasoch.. ked sa isla kupat, v plienke bolo dost piesku..... Doteraz sa nam to nestalo, davam na to pozor vacsinou...
VEcer pri kupani zrazu vstala z vanicky a chytila sa za šušurku a strasne zacala jačavo plakat... evidentne od bolesti.. vybrali sme ju von, prezrela som ju ( kolko mi dovolila, alebo ani si to nechce nechat pozriet a udrzať ju je boj ) , ale nic som tam nevidela.. Snazila som sa prettriet aspon vlhcenou utierkou tak viac do hlbky okolo pyskov, ak by tam reku boli nejake zrnka piesku, alebo co...
Ale zjavne som tam nic nenasla... potom som ju ulozila spat a pocas zaspavania zas sa postavila, ruka na plienku a reeeev ...
tak som ju vyzliekla, znova dala do vanicky, vysprchovala kolko to len islo, cely cas revala a nenechala sa dobre umyt.... potom som ju zas zabalila a uspala ....
Chcem sa spytat, ci sa vam nieco take stalo a ako to dopadlo? ak to do rana bude znova robit, alebo rano, tak idem s nou k Dr. , ale zaujima ma vasa skusenost.
Obavam sa, ci nema nejake zrnko piesku niekde na velmi citlivom mieste, alebo nedajboze v močovode.... verim, ze ak ano, tak by sa to mohlo cikanim vyplavit, obavam sa, aby nechytala nejaky zapal...
Ak ste to malo, co lekar? nejako to premyli, alebo? Neviem si predstavit, ako by ju vysetrili, ani dvaja sme ju nemohli udrzať, hadzala sa , metala a je velmi silna na svoj vek....
V bazene nebola, takze nachladnut velmi nemala kde, ze by mala rezaka, alebo take nieco.. nepredpokladam...
Diky za kazdu radu.. mozno banalna tema, ale fakt ma to zaskocilo, pri prvej dcere som take nieco nezazila a to sme boli v piesku furt, teda , ak je to vobec z toho piesku, ale asi ano...

@kratulka nevadi..