Pigmentové škvrny u detí
Ahojte,neviem sa dopátrať na Google tak sa pýtam sem...robia sa aj vašim deťom pigmentové škvrny? Dik
Ale myslíš tmavé alebo svetle lebo ak tmavé a viac a je ich napr viac ako 6 za určité obdobie tak potom sa dá ísť na špeciálne gen. Testy aby sa vylúčil že to je ta choroba ktorá sa vie objavovať aj na orgánoch a bezpečné to veru nieje.... Naš ma jednu veľkú na čele ale chodíme ku kožnej ale vyzerá ze to je fakt,, len,, škvrna
Mala ich ma rovnako ale nas pre istotu poslali aj na genetické testy ci to nemá tu chorobu neurofibromatozu okrem toho sono brucha očné kožné a už čakáme na výsledky tak snáď to bude ôk
@michalka4193 máme svetlé ale viac
@lily14 tak sú len biele alebo hnedé a to je jed o aký odtien hnedej.... A tie ohľadom neurofibromatozy sú ako late
@lily14 aj my mame cez cele brusko pipika aj stehno.robit mu s tym urcite nedam nic pokial sa mu nic nerobi.podla mna by to viac uskodilo.ale robia sa mu aj mensie tak sme boli v martine .tie mensie treba len sledovat aby neboli cervene alebo nenavreli vtedy je uz asi zle

Syn má jednu veľkú cez oko až do polky líca, vidno to hlavne keď sa opali. Druhý syn má na prste, výraznú hnedú. Niekede som čítala že je to pre nedostatok vitamínu D v tele matky v tehotenstve