Plač 4-mesačného bábätka po Sab simplexe, stretli ste sa s niečim podobným?

zuzka0601
4. jan 2020

Ahojte.
Pred týždňom som dala kvapky sab simplex svojmu syncekovi 4tt...vymenila som ich za coliprev keďže tie nám nepomáhali. Po troch dňoch používania sab simplex nám malý strašne plakal bez dôvodu... Teda aspoň nevieme co tým dôvodom mohlo byt. No bol strašne podráždený, stále len plakal a neskôr sme z neho cítili takú kyslosť. Radšej som ich vysadila lebo som sa zľakla. Momentálne sme v nemocnici a myslíme si ze mame tichý reflux ale ešte nám ho nepotvrdili. No k tým kvapka doktorka mi povedala ze kvôli nim isto neplakal, a ze ich mam nasadiť zase. Dnes sa tak stalo a malý mi zase celý deň neskutočne plače. Stretli ste sa s tým niektorá? Neviem ci to je len náhoda alebo to fakt môžu spôsobovať tie kvapky. Včera ich nemal a bol super.
Ďakujem

pininka1
4. jan 2020

Aj moje deti ho užívali a vždy to bolo ok, neužíva náhodou ja vigantol? Ten spôsobuje takéto ťažkosti, my sme ho vymenili za D vit a bol pokoj.

zuzka0601
autor
4. jan 2020

@pininka1 nie my máme hneď od začiatku d vit...preto sa pýtam lebo je to možno náhoda ale včera bol kľud a nemal ich.. Dnes sme nasadili a za pol dna som ho nevedela upokojiť :( teraz mi zaspinkal trosku... Len sa radšej pýtam ci sa s tým niekto nestretol aby som mu neublížila ale aj doktorka tvrdí že kvapky nie.. Tak potom ja už neviem

pininka1
4. jan 2020

@zuzka0601 u takých malých detí ťažko povedať, môže mu byť horšie kvôli tomu refluxu, ale ak máš podozrenie výsad tie kvapky úplne, je to tvoje dieťa, lekárka o tom nemusí vedieť. Sú na prírodnej báze, nieje to ňou indikovana konkrétna liečba.