Plastická operácia chodidlá v Košiciach
Ahojte. Mam otázku ohľadom plastickej operácie chodidla (vrodená vývojová vada) v Košiciach. Aké máte skúsenosti s operáciou a ci sa dieťaťu nejako zhoršil stav po operácii. Mame ísť až keď dovŕši rok, skôr ho ne zoberú. Vraj kým sa neustáli rastový hormón. Podotýkam, že malý mal byť 100% v poriadku ale ma tuto deformity na chodidle, a tým pádom neviem kúpiť žiadnu obuv na tu nozku. Zatiaľ mi to nevadí, lebo ešte nechodí, ale keď začne tak bude musieť mať robene topánky na mieru
@adaja1715 dobrý večer, synovi zatiaľ plastiku nohy dr. Feher z Košickej nemocnice odložil, kým sa poriadne nenaučí chodiť. Čiže vám momentálne neporadím. Na tej deformite chodidla momentálne chodí, ale je to skôr taka ta opilecka chôdza. Neurolog ho chce poslať aj na magnetickú rezonanciu, čoho sa bojím, keďže bude taky malý pod narkozou. Inak ak má deformity vaše dieťa, tak ma nárok z poisťovne na obuv na mieru 2x do roka, predpisuje to ortoped🙂

@marcelas82 Dobrý deň môžem vás poprosiť o kontakt kde vašemu dieťatku robili plastiku? Máme tiež problém, vadu na chodidle a hľadáme skúseného odborníka, ďakujeme veľmi pekne za odpoveď