icon

Pľúcne chlamýdie, mononukleóza u detí

flower24
4. dec 2015

Ahojte, poprosim tych, ktori s tym maju skusenost o radu. Ake su priznaky, priebeh a liecba tychto ochoreni? Je nutna liecba v nemocnici? Cakame na vysledky vyterov a odberu krvi u 3.r. dcery, ktora uzivala 10dni antibiotika Augmentin na hemofila a lekarka ma obavy z tychto dvoch ochoreni. Sucho, dusivo kaslala, najma v noci, bolelo ju zapalene hrdlo a pridruzil sa hnis v ocku a bolestive usko. Po dobrati ANT. sa dcerka 3dni citila dobre a po navrate do skolky opat ochorela. Zase silny dusivy kasel a povlaky na hrdle. Viete poradit pripravok na prirodnej baze posilnujuci imunitu pre deti? Nechcem ju zbytocne zatazovat liekmi skor ako to bude nutne. Dakujem za kazdu radu.

raszuz
•
5. dec 2015

@flower24 maly pri mono horucky, ktore trvali dlhsie a boli aj cez den, povlak na mandliach, zapach z pusinky, zvacsene uzliny, opuchnute ocka, bol malatny dost (inak je dost zivy, aj ked je chory), crp bolo v poho,tak Dr. usudila, ze virusova angina, antibio mu dali az na pohotovosti po tyzdni, lebo horucka nesla zrazit, tak sme vyrazili na pohotovost ...Dr. zobrala malemu krv na mono a toxu az na moje naliehanie, mono sa potvrdila, ze prekonal, nastastie nasledne pecenove testy boli ok

raszuz
•
5. dec 2015

@flower24 a este ho prehanalo

unique26
•
5. dec 2015

sevasky, my sme schytali mononukleozu tento rok, bola nasadená na vivi šťave aloe, takže to nemalo až taký hrozný priebeh, ako počúvam, že končia v špitáli, bola len unavená, nechcela papať, mala zväčšenú pečeň, zlé pečeňové testy, tak jej dal trojdňové atb, lebo mala aj zápal v telíčku a nabehla som na bylinovú kúru, mala aj diétku, ale zvýšila som dávku aloe, nabehla na artičokový nápoj a po dvoch týždňoch šli výsledky a hodnoty rapídne hore, pečeň sa dala do normálu, takže sme si gratulovali, že sme ju vytiahli z toho prírodnou cestou, plus čučoriedkový narosan na to nechutenstvo, no vydriapala sa z toho krásne, čo sa týka imunitky, ďalej berie vivi, aj syn, ktorý chodí do škôlky a sú v poho, žiadne kašle, žiadne sople, nič nič nič, zdravé decká, ak Ťa zaujalo, sí vítaná v našej skupinke, riešime všetko prírodnou cestou
https://www.modrykonik.sk/group/7197/