Pľuzgiere na detských perách
31. aug 2025
Ahojte, idem si k vám pre radu, krpcovi sa v piatok vyhádzali pery a neviem identifikovať čo to je. Po celých perách vonku aj vo vnútry má takéto pluzgiere.

anonym_ce9cf4
•
31. aug 2025čo všetko špinavé lízal?
@anonym_autor afty.
Nasadiť najmä C, B, zinok
Potierat Tantum Verde, Kamistad Sensitive je dobrý na sliznice - má aj liečivú zložku aj lidocain ako lokálne anestetikum.
Ak je to vírusové vie sa to preniesť aj na ďasná a ďalej do dutiny ústnej - akútna gingivitída
@anonym_autor A nejde mu to do žltá? U detí býva často aj impetigo.

@anonym_autor infekcia.
treba k dr.
ja osobne som mala neico podobne,a le u mna to bolo neziaduci ucinok uzivania liekov. no mechanizmus vzniku mohol byt podobny, vidim, ez ma vlemi suche pery. sucha koza/sliznice ( pery su sliznica ) lahsie praksne a je nachylnejsia na infekciu. tiez tu moze zohrat ulohu nedostatok vit B, ci Zinku.
ja som mala suchost koze a sliznic sposobenu liecbou, pery mi popraskali, infkovali sa, telo to nezvladlo a rozbehla sa mi infekcia. mne osobne este aj spoidna pera opuchla, praskala a krvacala a robili sa mi tam povlaky. okrem toho pupaky a bolave kutiky.
konkretne u mna to bola plesnova infekcia ( brali mi ster ), no moze to ybt aj ina infekcia samozrejme,a le plesnove su dost caste.