icon

Po operácii nosnej mandle syn začal zle rozprávať

zuzana1224
26. mar 2026

Ahojte moj syn ma 3,5 roka a pred operaciou pekne rozpraval vsetko mu bolo rozumiet. Teraz po operacii deuhy den a jemu vobec nic nerozumiem:( ma nosovy hlas co je to najmenej ale akokeby zabudol rozpravat , rozprava ako hluchonemy:( zlepsi sa to alebo co mam robit? Mate niekto skusenost?

pe_mi
26. mar 2026

@zuzana1224 ahoj, má to opuchnuté, je to druhý deň. Musí mať plný nos hlienu a všadečoho . Zlepší sa to

anonym_3b5793
26. mar 2026
@pe_mi

@zuzana1224 ahoj, má to opuchnuté, je to druhý deň. Musí mať plný nos hlienu a všadečoho . Zlepší sa to

@zuzana1224 áno, je to normálne. Má to opuchnuté ako píše @pe_mi . Daj tomu čas. A nezlakni sa, keď bude prvé noci aj veľmi chrápať.

kacena4
26. mar 2026

vsak je len 2 dni po operacii daj mu cas na zotavenie

zuzana1224
autor
26. mar 2026

Ano ja to vsetko chapem ze je to kratko len mna vydesila ta zmena reci este sa mu aj stencil hlas uplne .. pekne rozpraval a zrazu ako keby zabudol rozpravat ..

eeffka
26. mar 2026
@zuzana1224

Ano ja to vsetko chapem ze je to kratko len mna vydesila ta zmena reci este sa mu aj stencil hlas uplne .. pekne rozpraval a zrazu ako keby zabudol rozpravat ..

@zuzana1224 ja ta nepotesim, synovec krochkal vyse roka, preto som ja zrusila lekarku ked navrhla vybrat mandle. A nakoniec ani netrebalo.

zuzana1224
autor
26. mar 2026
@eeffka

@zuzana1224 ja ta nepotesim, synovec krochkal vyse roka, preto som ja zrusila lekarku ked navrhla vybrat mandle. A nakoniec ani netrebalo.

@eeffka krochkat nekrochka len zle rozprava nezrozumitelne

svetlusska
26. mar 2026
@zuzana1224

@zuzana1224 to sa časom spravi.je to iba dočasne 🙂