icon

Po operácii syna bolesť pri močení

shawlin
29. aug 2025

Adheziolyza doktor uvolnilnil zrasty na pipiku
Caute syn bol na operacii s hydrokelou doktor navrholze pod jednou narkozou uvolni aj pipik sujlasila som ..Vraj tam mal velmi vela smegmi teraz zaziva peklo..pali ho to boli pri cikani šalie.. syn ma 2 roky.ako mu pomoct?

3petka
29. aug 2025

@shawlin ahoj ja som toto bola so synom robiť pred týždňom. Pálili ho to tak deň. Druhý deň ešte trochu nepohody. Prvý deň som mu dala nurofen a robila som harmancekove sedacie kúpele.
Trefu deň úplne v poriadku. Hlavne nezabudni teraz každý deň sťahovať pri kúpaní nech sa mu to znova neprilepí.

shawlin
autor
29. aug 2025
@3petka

@shawlin ahoj ja som toto bola so synom robiť pred týždňom. Pálili ho to tak deň. Druhý deň ešte trochu nepohody. Prvý deň som mu dala nurofen a robila som harmancekove sedacie kúpele.
Trefu deň úplne v poriadku. Hlavne nezabudni teraz každý deň sťahovať pri kúpaní nech sa mu to znova neprilepí.

@3petka doktor vravel ze tak na treti den po operacii ale ja sa bojim ked ho to tak boli

3petka
29. aug 2025
@shawlin

@3petka doktor vravel ze tak na treti den po operacii ale ja sa bojim ked ho to tak boli

@shawlin Aj mne tak povedal Dr. Ale ja som toto riesila aj s prvým synom no on mal zase zúženú predkozku fimozu. Tam som musela naozaj hneď lebo bolo vidieť že sa to rýchlo sťahuje. Teraz u druhého je to v pohode má to pekne voľne. Ja som hneď na druhý deň keď sedel v kupeli aby sa to tým harmancekom premylo.
Je to riadna bolesť pre nich, dokonca môj aj zadržiaval moc celu prvú noc a ráno sa pekne vicikal aj cez nepohodu.
Prvý deň bol na mne nalepený ako sople. Nemohla som nič urobiť. A ten harmanček pomohol trochu mu to skludnil.

shawlin
autor
29. aug 2025
@3petka

@shawlin Aj mne tak povedal Dr. Ale ja som toto riesila aj s prvým synom no on mal zase zúženú predkozku fimozu. Tam som musela naozaj hneď lebo bolo vidieť že sa to rýchlo sťahuje. Teraz u druhého je to v pohode má to pekne voľne. Ja som hneď na druhý deň keď sedel v kupeli aby sa to tým harmancekom premylo.
Je to riadna bolesť pre nich, dokonca môj aj zadržiaval moc celu prvú noc a ráno sa pekne vicikal aj cez nepohodu.
Prvý deň bol na mne nalepený ako sople. Nemohla som nič urobiť. A ten harmanček pomohol trochu mu to skludnil.

@3petka nechce ani na nohách stat..skusim ten harmancek

3petka
29. aug 2025
@shawlin

@3petka nechce ani na nohách stat..skusim ten harmancek

@shawlin no prvý deň je to boj. Môjho som musela dať nasilu do vane. Zabávať ako o dušu. Ak sa bojíš dnes mu to nechaj v klude len ho tam posad ak to nepojde tak mu len z tamponika nakvapkaj trosku dovnútra.

shawlin
autor
29. aug 2025
@3petka

@shawlin no prvý deň je to boj. Môjho som musela dať nasilu do vane. Zabávať ako o dušu. Ak sa bojíš dnes mu to nechaj v klude len ho tam posad ak to nepojde tak mu len z tamponika nakvapkaj trosku dovnútra.

@3petka len ho musim dat do umyvadla sadnut lebo sadnut nesadne vo vani iba stoji a uteka 🥺

drianaa
29. aug 2025

Ja som to nezažila, ale moja mama ešte s bratom. Nevedel po zákroku cikať, pálili a bolelo ho, tak ho dávala cikať do teplej vody do lavóra, vtedy že ho to tak nebolelo

3petka
29. aug 2025
@shawlin

@3petka len ho musim dat do umyvadla sadnut lebo sadnut nesadne vo vani iba stoji a uteka 🥺

@shawlin skús si nájsť nejaký kompromis. Po prvom sedení môj už druhý krát sedel pohodlnejšie. To som robila na ten druhý deň, kedy som mu to už aj stiahla. Ešte uvidis ako v noci ale môj pekne prespal.
A na druhý deň to bude už lepšie.
Teraz čo je už týždeň od zákroku sa mi chechce keď mu to sťahujem.

shawlin
autor
29. aug 2025
@drianaa

Ja som to nezažila, ale moja mama ešte s bratom. Nevedel po zákroku cikať, pálili a bolelo ho, tak ho dávala cikať do teplej vody do lavóra, vtedy že ho to tak nebolelo

@drianaa len on mi nevie povedat kedy chce cikat 😐

3petka
29. aug 2025
@shawlin

@shawlin ver že dnes ti toho moc nenacika. Vždy keď bude chcieť začať ho to začne strašne páliť a stopne sa. Vycika sa až keď nebude vedieť zadržať. Ale je pravda že môj sa vicikal v prvý deň pri kupeli a potom až ráno, mierne v krčí ale už tak neplakal.

shawlin
autor
29. aug 2025
@3petka

@shawlin skús si nájsť nejaký kompromis. Po prvom sedení môj už druhý krát sedel pohodlnejšie. To som robila na ten druhý deň, kedy som mu to už aj stiahla. Ešte uvidis ako v noci ale môj pekne prespal.
A na druhý deň to bude už lepšie.
Teraz čo je už týždeň od zákroku sa mi chechce keď mu to sťahujem.

@3petka utorok mal.zakrok nespal.. musela som ho nosit..stredu ok tancoval a tato noc zase nosenie boze co ked.sa mu to uz.zlepilo? 🥺

3petka
29. aug 2025
@shawlin

@3petka utorok mal.zakrok nespal.. musela som ho nosit..stredu ok tancoval a tato noc zase nosenie boze co ked.sa mu to uz.zlepilo? 🥺

@shawlin Tak skús pretiahnut. Aj za cenu strašnej sceny. Mne aj prvý syn trpel len ten prvý deň po.
Toto je už dlho, aspoň ho skontroluješ či je ok.

3petka
29. aug 2025
@shawlin

@shawlin škoda že si to neriešila včera, obvodná ti mohla prepísať framikoin alebo niečo.

shawlin
autor
29. aug 2025

Mam doma framikoin ale .. kukla som mu tam po zalud som nestiahla ale nema tam cervene iba mokro.ranku..vcera cez den mu nic nebolo aj zaspal večer ale zrazu sa posadil a nechcel lezat iba na rukach...tak ako v ten den po narkoze...vraveli ze to z narkozy ale tak preco by tak bolestivo chodil? Miesok ma na dotyk citlivy ma tam stichy ale nie je nic cervene ani na vajku

anonym_ee2e81
29. aug 2025

V rodine sa nikdy nesťahoval pipík, ani nikto v okolí koho poznám, ani obom mojím chlapcom som to nerobila a nikdy som nemusela riešiť tieto problémy. Chlapci si ho sťahujú a naťahujú sami v určitom období. Príde mi to len ako totálna uchylnost, čo si niekto vymyslel

shawlin
autor
29. aug 2025
@shawlin

Mam doma framikoin ale .. kukla som mu tam po zalud som nestiahla ale nema tam cervene iba mokro.ranku..vcera cez den mu nic nebolo aj zaspal večer ale zrazu sa posadil a nechcel lezat iba na rukach...tak ako v ten den po narkoze...vraveli ze to z narkozy ale tak preco by tak bolestivo chodil? Miesok ma na dotyk citlivy ma tam stichy ale nie je nic cervene ani na vajku

@shawlin a teraz mu zrazu nic nie je ..hra sa 🤷‍♀️

3petka
29. aug 2025
@anonym_ee2e81

V rodine sa nikdy nesťahoval pipík, ani nikto v okolí koho poznám, ani obom mojím chlapcom som to nerobila a nikdy som nemusela riešiť tieto problémy. Chlapci si ho sťahujú a naťahujú sami v určitom období. Príde mi to len ako totálna uchylnost, čo si niekto vymyslel

@anonym_ee2e81 no iný ľud iný mrav. U nás sa to robilo odjakživa. A nemuseli sa potom robiť operácie a podobne.
Keby prvý syn nemal problémi nechám to asi aj ja tak ale z odstupom času a teraz aj pri druhom synovi to vidím ako najlepšie rozhodnutie aké som mohla urobiť.

drianaa
29. aug 2025
@shawlin

@shawlin tak ho skús dávať priebežne počas dňa a skús ho povzbudiť, nech to skúsi. Ono v teplej vode často deti cikajú aj keď im nie je až tak treba, keď sa uvoľnia

shawlin
autor
29. aug 2025
@shawlin

@shawlin a teraz mu zrazu nic nie je ..hra sa 🤷‍♀️

@shawlin a zase plac..podla mna zadrziava ten moč a boji sa cikat 😐