icon

Pobyt s dieťaťom v Dunajskej Lužnej

petra5333
8. mar 2022

Dobry den, viem ze tato tema je uz tu a niekolko no nic aktualne.Chcem sa opytat ci je tu niekto kto je teraz alebo aspon minuly rok bol na tomto pobyte s dietatkom.Mame odporucanie od neurologicky.Nejake skusenosti, strava,izby.Ci je ok byt bez nadštandardnej alebo si radsej priplatit?Ako funguje strava teraz pocas korony. Ci sa da vychadzat z arealu.Popripade nablizku nejaky obchod,bufet a wifi.To ma tiez celkom zaujima.Dakujem za kazdy nazor

gabriela_obzerova
8. mar 2022

@petra5333 byvam v Luznej, mali ste dat lepsi popis - Tetis a pod. Odpovedat viem len ohladom obchodov - su v pesej dostupnosti. Coop, Dobre jablka, cinska restauracia…

mimi27712
8. mar 2022

@petra5333 ahoj. My sme boli v decembri. Išli sme ako náhradníci, cize izbu sme neriešili, hlavne aby sme nejakú mali. Doplácala som tuším 15€ za noc a bola ok. Stravu pre dieťa priniesli pred dvere v krabickach a my sme si museli chodiť zobrať do jedálne do druhej budovy. Mne to nevyhovovalo a ani ta strava nebola hodná toľkých €, čiže som si ju zrušila. Z areálu sa dá vyjsť bez problémov, obchody sú v pešej dostupnosti. Rehabilitácie sú veľmi krátke, za deň cca tri procedúry po 10-15 minút, ale teda u nás účinne a ja som bola spokojná. Synovi veľmi pomohli. Wifi tam je, ale niekedy vypadavala