Počet nádychov u deti
Ahojte chcela by som sa opýtať ci neviete aký by mal byť normálny počet nadychov u 3 rocneho dietata za minutu?
Neviem prečo ale zdá sa mi akoby moja dcérka dáko rýchlejšie dýchala..boli sme aj u Dr hovorila ze dýchanie ma čisté...
A ak máte niekto dáku skúsenosť aj s tepom ..aký by mal byt normálny tep a takého dietata.
Viem hovoria mi ze deti vždy dýchajú rýchlejšie ako dospelý človek a takisto aj teol majú vyšší...len sa pýtam na vaše skúsenosti a vedomosti...dakujem
@matqa411211 pozerala som...ale čo sa týka tých nadychov tak je tam dáky blud...pretože u dospelých je písané okolo14 nadychov za minutu a keď som si rátala ja mala som 24 a to dýcham normálne kľudne takže to nebude sedieť určite ani u deti...
@veronika1681995 napocitala si ich tolko lebo si sa na to sustredila, vtedy sa to podvedome zrychli (je to tak aj pri pulze) kazdopadne na nete moze pisat tolko ale to je len priemer, mozes mat aj viac, ved ked rychlesie chodis/behas mas aj rychlejsie dychanie a je to ok, na nete som nasla iba novorodenec- 40-60, dojča -1rok 25-30, dieta 10 rokov asi 20 dychov
Ahoj. Pocet dychov u 2r dietata je 25-30/min a tep 100-110/min.
@danielak84 moja 3 ročná co som jej počítala pocet nadychov bolo asi 34...a tep ma tak 110
@veronika1681995 to je este v norme. Nie je po chorobe?
@danielak84 nie je po chorobe ale pred ....dostali sme horúčky zatiaľ neviem prečo ani z čoho ale zrejme budeme chorý...
Pri horucke dieta dycha rychlejsie. To je normalne.
@veronika1681995 tak to potom ano. Ono tie pocty nadychov aj pulzov su taky priemer a mierne odchylky su v pohode. Riesi sa to az pri velkych odchylkach.

@veronika1681995 nie je jednoduchsie pouzit google?