Problémy 7-mesačného s dýchaním počas dojčenia

janka098765
28. sep 2023

Ahojte chcela by som sa opytat maminiek , mam syna 7 mesačneho mame sopliky doktorka hovori ze to z s toho ze malemu idu zupky. Vzdy pred dojcenim mu nastriekam morsku vodu a odsajem aby sa mu lepsie dychalo ked odsavam tak iba kusicek odsajem co tam ma a vyzera to ze ma nostek čisty . Ale ako zacne pit mliecko tak uz pocut ako sa trapi s dychanim a pocut ako by ten nostek mal plni soplikov vobec si neviem radi s tym viete mi poradit ?

elenka.k
28. sep 2023

@janka098765 no ono mu steká do nošteka, s tým počas dojčenia nespravíš nič, aj keď si predtým mu ho vyčistila, ja si myslím, že detičky nie sú hlúpe neboj nadýchnu sa s pusou
Ale počkaj si radšej na ďalšie odpovede mamičiek - je pravda, že moje sú už veľké deti
A ešte má napadlo, aby si bábo zdvihla trochu vyššie , ak sa dá do polosedu - jáj či to sa nedá pri kojení, prepáč

domka222
28. sep 2023

@elenka.k dá sa kojiť dieťa aj vo vyvýšenej polohe 😉
@janka098765 a neskúšala si radšej nasivin,ak má sliznicu opuchnutú? Alebo má možno zadnú nádchu, kde sople moc von nejdu. Vtedy som dávala sinupret na zriadenie hlienov

anavixy
28. sep 2023

Daj morsku vodu, odsaj tak, ze odsavacskou akoby krutis do vsetkych stran aby si vysala kazde zakutie a nasledne do cisteho nosa daj nasivin a az potom o takych 5-10min dojci.
Btw, nadcha zo zubkov neexistuje, zo zubkov ma akurat tak oslabenu imunitu kvoli comu nachytal nejaky virus, dieta je normalne chore ako aj inokedy ked mu zubky nerastu a ma nadchu a tak k nemu treba aj pristupovat.