Pocikávanie sa kvôli súrodencovi
Ahojte,
V stredu som prišla domov z pôrodnice s bábätkom. Máme staršiu dcéru ktorá bude mať 4 roky. Žiarli myslím teda malému neubližuje hladká ho prihovára sa mu ale problém je že sa v noci začala pocikávať. Prvu noc to bolo ok ale túto aj minulú noc sa pocikala. Samozrejme na ňu som nekričala ani nič. Prezliekla sa dali sme čistú plachtu, povedala som jej že sa to stáva že to nevadí.
Myslíte že za to môže to že manželova sesternica do nej hučala keď sa 1x pocikala že fuj také veľké dievča a sa pociká, hanbila by som sa, povedala jej že keby bola jej matka tak ju zmláti že si týždeň nesadne na riť ( to citujem). To som samozrejme zatrhla nech láskavo sa tak s ňou nerozpráva že je to naša vec. Včera sme malú s ňou nechali nemali sme inú možnosť bohužiaľ, keďže sme s malým šli k dr. a keď sa malá pocikala túto noc tak sa bála za mnou prísť lebo vraj teta jej povedala že sa budem na ňu hnevať že aj keď jej to nepoviem ale že budem nahnevaná a budem kričať tak prišla s veľkým plačom.
Opakujem na malú som kvôli tomu nekričala a určite ju biť nebudem, len neviem čo ďalej nemyslela som si že toto budem riešiť 😔
Dúfam že to nie je veľmi chaotické píšem rýchlo 😔
S takouto ženskou by som 4 ročnú nenechávalo. Mohla ísť k doktorovi s vami radšej
Moj sa po príchode pocikal 4 noci za sebou a odvtedy nic nikdy….a sesternici by som dieta nedávala ked jej dokáže take veci hovoriť ze dieta chuda vystresované
S takouto osobou dieťa nenechávaj, radšej ju vezmite zo sebou....
Môže to mať zo stresu aj kvôli tomu co jej povedala sesternica plus aj to ze pre dieťa je to zmena. Doteraz stredobodom pozornosti a zrazu je tu aj niekto iný... Treba si na ňu nájsť čas kedy sa budeš len venovať jej, uistiť ju ze ju máš stále rovnako rada a treba jej dat čas, predsa len je to nová situácia pre ňu.... Ak by sa to nelepsilo by som skočila za lekárkou, môže to mať Psychosomaticke ale aj zdravotný problém kt sa vyskytol práve v tuto dobu. Určite by som na dieťa nekricala, ani sa ne vyhrážal a... Ale ani by som asi nevravela nevadí. Spýtala by som sa skôr či ju niečo neboli, ako sa cíti. Ci je niečo co ju trápi... Prezliekla posteľ a počkala aj keď máš určite dosť starosti s novorodencom a aj so sebou po pôrode.
@sense nie to určite nebudem na ňu kričať ani ju ponižovať. Na drobca sme ju pripravovali, tešila sa na neho. odkedy sme doma tak hi chodí kontrolovať. Chce mi aj pomáhať. Vždy po súrodencovi túžila a viem že je to pre ňu nové všetko sa zmenili x krát jej vravím že ju mám rada aj rada s ním pomáha zatiaľ ❤️
@pribinak viem, bohužiaľ zmeniť to neviem už a je mi to ľúto, mohli sme ju vziať
@fairyprincess ver mi, že by som jej vyčistila riadne žalúdok bola tam však malá tak som sa krotila. Malá bola hotová z toho, až sa zajakávala.
@fairyprincess no dnes bola dráma 😀 ale taká že takú drámu ona nezažila aby mi rozkazovala ČO mám obliecť dieťaťu a prečo nekojim to bola posledná kvapka 🤬
Inak k malej túto noc bez nehody tak snáď to bude ok. Ale budeme to sledovať pre istotu 🙂
@fairyprincess ona je taká herečka že konec 😀😀😀