icon

Podozrenie na autizmus

stefania2023
5. okt 2025

Mamičky, ktoré máte deticky s potvrdeným autizmom u deti, od akého veku mam doma chlapčeka ktory ma 2 roki aj 3 mesiace, je velmy živi cali dni len skaka aj beha očni kontakt je velmi slaby na meno nereaguje as kim trošku neskričim často sa hra len s kolieskama ket točia rosprava velmi malo asi 5 slovička sme objednani ku psichologičke ale neviem vidržat mislite si že mu potvrdi autizmus

anonym_61d4d2
5. okt 2025

@stefania2023 Auch. Gramatika veľmi zabolela.

mullerova46
5. okt 2025

@stefania2023 neurológ by mal byť asi prvá zastávka

stefania2023
autor
5. okt 2025
@mullerova46

@stefania2023 neurológ by mal byť asi prvá zastávka

@mullerova46 sme objednani as v decembri

stefania2023
autor
5. okt 2025
@anonym_61d4d2

@stefania2023 Auch. Gramatika veľmi zabolela.

@anonym_61d4d2 Aj teba moja

thereisabear
5. okt 2025

Z toho čo píšeš, je dosť možné, že to autizmus bude. Ešte by bolo dobré vyšetriť sluch.

stefania2023
autor
5. okt 2025
@thereisabear

Z toho čo píšeš, je dosť možné, že to autizmus bude. Ešte by bolo dobré vyšetriť sluch.

@thereisabear Ano sme objednani

anonym_4903b2
Odpoveď bola odstránená
anonym_e80c23
6. okt 2025
@anonym_4903b2
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_4903b2 no a teraz je ti už dobre? Aj tým dvom, čo ti to lajkli?

anonym_4903b2
6. okt 2025

Prepáč, ale máš písomný prejav, ako keby si žila v Chminianskych Jakubovanoch s miestnymi. Mýlim sa?

terezia74
6. okt 2025

Super matky, ktoré riešite pravopis, seknite si do jazyka. Mamička sa na vás názor nepýtala, tak máj aspoň gule a nepíš ako anonym. Mám syna dyslektika a ľudia s touto diagnózou pravopis neovládajú

anonym_4903b2
6. okt 2025

Cale dni skaka.... nie je o pravopise. Miestna komunita (východ- v osadách) sa množí medzi sebou, žerú psov a vyjadrujú sa presne jazykom autorky. Netvrdím, že to musí byť tak, ale vysvetľovalo by to zaostalosť jej syna.

tetapetra
6. okt 2025

@stefania2023 je super,že to riesiš už teraz. Určite si spravte "povinné" kolečko. ORL, neurológ, psychológ poprípade logoped. Ak budeš mať šťastie, lekári ťa nasmerujú správnym smerom.

katulienkax
6. okt 2025

objavuje sa tu na modrom koni v poslednej dobe prilis vela anonymov, co sa neunuvaju zdubavat ine mamicky, ale hanbia sa podpisat pod svoj nazor svojim menom. je to horsie ako ten pravopis a podla mna su mentalne zaostale tie anonymne zenske

anonym_e80c23
6. okt 2025
@katulienkax

objavuje sa tu na modrom koni v poslednej dobe prilis vela anonymov, co sa neunuvaju zdubavat ine mamicky, ale hanbia sa podpisat pod svoj nazor svojim menom. je to horsie ako ten pravopis a podla mna su mentalne zaostale tie anonymne zenske

@katulienkax mentálne zaostalé nie, ale zlé osoby určite. Ja to nepochopím nikdy snáď, ako môžu byť také. Už keď si aj pomyslím svoje, tak aspoň neubližujem a nezapojím sa do takej debaty, kde by som mohla niekoho uraziť. Otras.

tetapetra
6. okt 2025
@anonym_4903b2

Cale dni skaka.... nie je o pravopise. Miestna komunita (východ- v osadách) sa množí medzi sebou, žerú psov a vyjadrujú sa presne jazykom autorky. Netvrdím, že to musí byť tak, ale vysvetľovalo by to zaostalosť jej syna.

@anonym_4903b2 tak si si kopla,hrdinka 👏🏻👏🏻👏🏻

anonym_e80c23
6. okt 2025
@anonym_4903b2

Prepáč, ale máš písomný prejav, ako keby si žila v Chminianskych Jakubovanoch s miestnymi. Mýlim sa?

@anonym_4903b2 a keď žije v Chminianskych Jakubovanoch, tak nemá právo aby sa s ňou ľudia bavili normálne? Musí si to prečítať, že je zaostalá a že zaostalé je aj jej dieťa a aj otec dieťaťa?

anonym_567f32
6. okt 2025

Pripime si na vsetky tieto pokrytecke zeny ktore sa uuuurcite nepotastavili nad vyjadrovanim a gramatikou autorky. A dam to anonymne nech vas pozdrapi.
Fakt ale je ze pri matke s takouto vybavou sa neda uplne cakat ze trojrocne dieta bude pekne ticho sediet a listovat si knizku.

anonym_e80c23
6. okt 2025
@anonym_567f32

Pripime si na vsetky tieto pokrytecke zeny ktore sa uuuurcite nepotastavili nad vyjadrovanim a gramatikou autorky. A dam to anonymne nech vas pozdrapi.
Fakt ale je ze pri matke s takouto vybavou sa neda uplne cakat ze trojrocne dieta bude pekne ticho sediet a listovat si knizku.

@anonym_567f32 to je síce pravda, ale aj keď sa niekto pozastaví nad tým, tak aspoň autorku nezhodí v priamom prenose. Sa už uvedomte.

tetapetra
6. okt 2025
@anonym_567f32

@anonym_567f32 aspoň si všimla,že niečo nie je ok. Tvoj prejav tiež nič- moc. Nemyslím mäkčene, ale čiarky by sa patrilo dať.

anonym_567f32
6. okt 2025
@anonym_e80c23

@anonym_567f32 to je síce pravda, ale aj keď sa niekto pozastaví nad tým, tak aspoň autorku nezhodí v priamom prenose. Sa už uvedomte.

@anonym_e80c23 zhodi nezhodi. Nenapisali nic co by nebolo uplne bezne na sr. A myslim ze je to este celkom slusne napisane. Vyjadrovanie mamy ma dost velky vplyv na to aky obraz si urobime o autorke a prostredi v ktorom zije aj ona aj dieta a na zaklade toho mozme riesit ci je to autizmus alebo je problem to co vyssie spomenuli.
A zatnem do ziveho ale mna veru aj napadlo ci tu ide o snahu mamy pomoct alebo len autorka dufa v diagnozu lebo vsak vieme.

stefania2023
autor
6. okt 2025
@terezia74

Super matky, ktoré riešite pravopis, seknite si do jazyka. Mamička sa na vás názor nepýtala, tak máj aspoň gule a nepíš ako anonym. Mám syna dyslektika a ľudia s touto diagnózou pravopis neovládajú

@terezia74 Ja si ich nevšimam ja som sa len prišla pekne opitat

terezia74
Autor odpoveď zmazal
terezia74
6. okt 2025
@anonym_4903b2

@anonym_4903b2 prečo píšeš ako anonym? V reálnom živote by si jej to do očí nepovedala 🤮

anonym_567f32
6. okt 2025
@terezia74

@anonym_4903b2 prečo píšeš ako anonym? V reálnom živote by si jej to do očí nepovedala 🤮

@terezia74 len tak pomimo. Je ironia ze tu hovoris o tom kto by co v realnom svete povedal a nepovedal a pritom si mazes komentare. Nestojis si za tym?

terezia74
6. okt 2025
@anonym_567f32

@terezia74 len tak pomimo. Je ironia ze tu hovoris o tom kto by co v realnom svete povedal a nepovedal a pritom si mazes komentare. Nestojis si za tym?

@anonym_567f32 pretože tento komentár nepatril tebe 😉