Podozrenie na autizmus u 18-mesačnej dcéry
Dobrý deň prajem všimla som si ze moja dcéra je iná ako ostatné detičky v jej veku nemá oční kontak nereaguje na pokyny neukazuje keď niečo chce neposlucha na meno mám veľké obavy ale často pozerá rozprávky anglické aj cc 8 hodín denne každý deň nerozprav ale keď sa ňou hrám steklim alebo jej poviem kukuk tak reaguje keď sa hrá s loptou keď jej poviem daj tak mi poda ale nepozerá sa namna jasne už som to riešila u pediatra zatiaľ sme objednaní na neurologiu vraj je skoro ale nechcem to zanedbať ďakujem
@simonkaaa2017 som rada, ze si si vzala rady k srdcu a vidis zlepsenie 🙂
@evcagabi ano na 100 som sa zmenila snažím sa a je oveľa iná síce ešte zaostáva ale už počúva na meno reaguje hneď a ma aj oční kontakt vie ukázať gde je sestrička gde je mama a rodinu ktorú pozná vie napodobniť zvieratká mislim že to je veľká zmena nechápe ešte všetko ale verím ze po čase sa dostane do všetkého ma iba 19 mesiace
@annak14 ja som bola taka istá plakala som všetko som čítala ale to nepomôže ti musíš byť silná veľa sa jej venovať ja som tiež bola presvedčená že má tú diagnózu ale všetko sa zmenilo treba veriť biť silná kúp jej omega 3 to je veľmi dobre nám aj to pomohlo
@olimuc
@simonkaaa2017 chcem sa este opytat, aj tvoja robi tak, ze si zapchava uska ked je na nu napriklad niecoho vela,nejaka emocia, alebo nieco co sa jej napaci.
@olimuc
@simonkaaa2017 chcem sa este opytat, aj tvoja robi tak, ze si zapchava uska ked je na nu napriklad niecoho vela,nejaka emocia, alebo nieco co sa jej napaci.
@annak14 nie ona ma iné ona keď je nacena alebo sa jej niečo veľmi páči tak otvára osta ale doktorka neurologicka povedala ze to môže byť že len ma taky refleks že proste tak vyjadruje svoje nacenie nasledujú ja viem ocom hovorím lebo vo svestkom budeš vidieť autizmus môže to byť že je len pomalšia a že pozerala anglické rozpravky ako moja dcérka proste sa jej venuj a uvidíš moja vôbec nerozprávala a teraz povie mama hej toto daj apa papa takže to venovanie a že nepozerala rozpravky je spravil veľký krok do predu kúp jej omega3 a možno že to bude aj tvoj prípad
Som velmi rada, ze sa to lepsi ❤️

@simonkaaa2017 nie , diagnoza nezmeni nic, len to nejak neviem akceptovat…. Kazdy den citam, pozeram videa, vela na nu pasuje a bojim sa
@annak14 ja som bola taka istá plakala som všetko som čítala ale to nepomôže ti musíš byť silná veľa sa jej venovať ja som tiež bola presvedčená že má tú diagnózu ale všetko sa zmenilo treba veriť biť silná kúp jej omega 3 to je veľmi dobre nám aj to pomohlo