Pokakávanie sa 3-ročného dieťaťa

luciakstv
2. okt 2023

Ahojte mamičky prosím vás viem že je tu veľa tém atď potrebujem asi ukľudnenie alebo čo. Dcéra 3 roky v septembri nastúpila do škôlky a začala sa mi pokakávať v škôlke sa nevykaká ale prídeme domov pýtam sa jej v kuse či jej netreba nie nie nie a potom sa pokaká. Nepovie nič spokojne sa ďalej hrá vôbec jej nevadí že ma hovienko v nohavičkách pred škôlkou chodila sama pekne do kúpeľne dala dole nohavice a vykakala sa sama neviem čo to prišlo snáď to prejde čím skôr ale už naozaj nevládzem je to 2 týždeň. V kuse jej opakujem dookola kde sa chodí kakať sľubuje mi že nebude kakať do nohavíc a bum na ďalší deň to isté prídeme zo škôlky pýtam sa jej v kuse a potom sa zas pokaká.

januska12323
2. okt 2023

Ak chodí stále v tom istom čase nepýtaj sa rovno ju pošli na záchod.

tiika
2. okt 2023

@luciakstv skús pozrieť video

https://www.youtube.com/watch?v=kU7rZ-27JpI

Vyzerá, že je to len obdobie a súvisí so škôlkou. Ja by som jej po príchode domov dala plienku, nech si i ty viac v pohode. Velmi by som to neriesila, nerozpytvavala, len zakaždým milo, krátko, jednoducho povedala, že môže chodit kakať na záchod a v prípade, ak nie, treba ti to povedať. A uvidis, čo bude o pár týždňov. Na silu asi toto nijako nevyriešiš.

andreatytler
2. okt 2023

@luciakstv Moze to byt zo stresu zo skolky alebo aj forma rebelstva a protestu zase koli skolke. Skus to ignorovat na nejaky cas a neprikladat tomu dolezitost ale zaroven vyvod prirodzene dosledky a daj po prichode zo skolky tu plienku ako radi @tiika ale nie ako trest ale uplne bez emocii.

rebcav
2. okt 2023

neboj sa, to sa ukľudní, daj jej čas.....