Pokašliavajú deti aj bez toho, aby boli choré?
Ahojte,odkašlú si vaše deti aj keď nie sú choré? Jasom si vždy kasel spajala s chorobou,ale u dcery pozorujem,ze si aj v spanku odkasle,niekedy cez den ale potom nic. Vzdy sa zlaknem ze na nu nieco lezie. Taktiež mava rano soplik a potom cely den nic. Je to tak v poroadku? Mala ma 2 roky.
Môj syn ešte ako dieťa každé ráno kašľal. Nemal teploty, nič ho nebolelo len ráno čo ráno kašeľ. Nepomáhali kvapky - ani rôzne druhy, nakoniec sme skončili na imunologii. Tam mu dali sprey na dýchanie,po čase kašľanie prestalo. Ale sprey sme používali roky - možno 8 - 10 r.
Aj moj 4rocny syn skoro kazde rano kasle. Trva to uz skoro rok. Ked ochorie, hned mu to ide na priedusky a za 6 mesiacov mal 3x zapal priedusiek ☹ Odkedy sme boli u imunologicky a dostal lieky, je na tom lepsie.
Môže to byť z alergie, môže to byť reflux, gravitácia nepustí, keď dcérka leží, asi ju tam niečo dráždi.. Ak Ťa to sužuje, spomeň to na preventívke lekárovi..

@kikaski Prepac,ale to co je ta otazku?! Ty si cez den odkasles bez toho aby na teba nieco liezlo? Alebo v noci?! Prestan tolko zbytocne sledovat svoje dieta a uzivaj si zivota😉 Inak ja,môj muz a aj deti si cez den aj viackrat kychnu bez toho aby na nas nieco liezlo. Su to normalne veci.