Pomáha magnézium zmierniť hysterické záchvaty u trojročných detí?
Zdravim, zlepsili sa vasim detom hysaky po uzivani magnezia? Ako rychlo? Dcera ma 3r, od vcera dostava sumive detske. Vdaka
@clexanka magnezium sa vzdy hodi, skus este medovkovy caj . . Mozno to bude aj diagnoza.
má dieta obdobie vzdoru ? to sa dá riešit aj inak ako magneziom - ktoré je zradné a po čase treba zvyšovat dávku a potom pride dávky ked už to zatažuje organizmus
aj vitaminy s mierou
ja osobne som uživala pre tehotenstvo magnezium, poctivo papkala a verila,ku koncu už vysoké dávky , mudr naordinované , ked som porodila a vysadili ho, tak som bola tyžden ako po totálnom flame a dozvedela som že ano takto je ..
@ivicatolic MUDr
@clexanka zbytočne budeš do nej pchať chemické magnézium, ak nemá výživnú stravu hysáky jej ustupovať nebudú.
za mna zbytocne, a najma sumive, jde je zlomok lieciva...
To máš odkiaľ? Teraz som si pozrel obsah horčíka v tabletovej aj šumivej forme a z tých pár produktov mala šumivá forma rovnaký, alebo vyšší obsah horčíka.
@mimaapeto rozne, nieco sa stane inak, ako to chce ona, castejsie, ked uz je unavena
@clexanka
Počuj. Mňa vedia tie naše ratolesti teda tiež vytočiť parádne ale taká sprostosť by ma v živote nenapadla. Daj si to magnézium ty, jed máš nervy v kybli. A tiež zistíš že nezaberá na extrémnu vytočenosť 😏. Pchať decká takýmito doplnkami kým to dr nepovie, že sa nebojís.
Fakt hľadaj iné riešenia, toto je blbé.
@clexanka
Počuj. Mňa vedia tie naše ratolesti teda tiež vytočiť parádne ale taká sprostosť by ma v živote nenapadla. Daj si to magnézium ty, jed máš nervy v kybli. A tiež zistíš že nezaberá na extrémnu vytočenosť 😏. Pchať decká takýmito doplnkami kým to dr nepovie, že sa nebojís.
Fakt hľadaj iné riešenia, toto je blbé.
@svetlonos doktorka mi to povedala praveze.
má dieta obdobie vzdoru ? to sa dá riešit aj inak ako magneziom - ktoré je zradné a po čase treba zvyšovat dávku a potom pride dávky ked už to zatažuje organizmus
aj vitaminy s mierou
ja osobne som uživala pre tehotenstvo magnezium, poctivo papkala a verila,ku koncu už vysoké dávky , mudr naordinované , ked som porodila a vysadili ho, tak som bola tyžden ako po totálnom flame a dozvedela som že ano takto je ..
@anonym_cec52e aj ja magnezko v tehu a bez problemu
@anonym_a1ad07 vdaka 🙂 Toto bola jedina normalna reakcia za cely cas. Myslite PAS ci aku diagn.?
@clexanka ano PAS. Dlho som bojovala s okolim. Ex si doteraz mysli ze som nahuckala pedopsychiatricku 😒Mama ked vie tak vie. Ludia si myslia ze je dieta iba nevychovane.ale PAS ma uplne inu uroven.
Ja mam vynikajuce skusenosti s tymto vyzivovym doplnkom.
https://www.benulekaren.sk/esprico-cps-3x20ks?a...
Ale je to az od 5 rokov bohuzial myslim. Dovtedy asi len to magnezko ak ti odporucala.

@clexanka a to ti kto poradil, lekárnička????...😭😭😭👎