icon

Pomáha magnézium zmierniť hysterické záchvaty u trojročných detí?

clexanka
4. jún 2026

Zdravim, zlepsili sa vasim detom hysaky po uzivani magnezia? Ako rychlo? Dcera ma 3r, od vcera dostava sumive detske. Vdaka

ivicatolic
4. jún 2026

@clexanka a to ti kto poradil, lekárnička????...😭😭😭👎

anonym_a1ad07
4. jún 2026

@clexanka magnezium sa vzdy hodi, skus este medovkovy caj . . Mozno to bude aj diagnoza.

anonym_cec52e
4. jún 2026

má dieta obdobie vzdoru ? to sa dá riešit aj inak ako magneziom - ktoré je zradné a po čase treba zvyšovat dávku a potom pride dávky ked už to zatažuje organizmus
aj vitaminy s mierou
ja osobne som uživala pre tehotenstvo magnezium, poctivo papkala a verila,ku koncu už vysoké dávky , mudr naordinované , ked som porodila a vysadili ho, tak som bola tyžden ako po totálnom flame a dozvedela som že ano takto je ..

clexanka
autor
4. jún 2026
@ivicatolic

@clexanka a to ti kto poradil, lekárnička????...😭😭😭👎

anonym_d3c655
4. jún 2026
@clexanka

@clexanka zbytočne budeš do nej pchať chemické magnézium, ak nemá výživnú stravu hysáky jej ustupovať nebudú.

mimaapeto
4. jún 2026

čo predchádza hysáku?

kacena4
4. jún 2026

za mna zbytocne, a najma sumive, jde je zlomok lieciva...

muzula
4. jún 2026
@kacena4

za mna zbytocne, a najma sumive, jde je zlomok lieciva...

To máš odkiaľ? Teraz som si pozrel obsah horčíka v tabletovej aj šumivej forme a z tých pár produktov mala šumivá forma rovnaký, alebo vyšší obsah horčíka.

clexanka
autor
4. jún 2026

Dakujem vsetkym za reakcie, takze ziadna osobna skusenost u deti.

clexanka
autor
4. jún 2026
@mimaapeto

čo predchádza hysáku?

@mimaapeto rozne, nieco sa stane inak, ako to chce ona, castejsie, ked uz je unavena

svetlonos
5. jún 2026
@clexanka

@mimaapeto rozne, nieco sa stane inak, ako to chce ona, castejsie, ked uz je unavena

@clexanka
Počuj. Mňa vedia tie naše ratolesti teda tiež vytočiť parádne ale taká sprostosť by ma v živote nenapadla. Daj si to magnézium ty, jed máš nervy v kybli. A tiež zistíš že nezaberá na extrémnu vytočenosť 😏. Pchať decká takýmito doplnkami kým to dr nepovie, že sa nebojís.
Fakt hľadaj iné riešenia, toto je blbé.

clexanka
autor
7. jún 2026
@svetlonos

@clexanka
Počuj. Mňa vedia tie naše ratolesti teda tiež vytočiť parádne ale taká sprostosť by ma v živote nenapadla. Daj si to magnézium ty, jed máš nervy v kybli. A tiež zistíš že nezaberá na extrémnu vytočenosť 😏. Pchať decká takýmito doplnkami kým to dr nepovie, že sa nebojís.
Fakt hľadaj iné riešenia, toto je blbé.

@svetlonos doktorka mi to povedala praveze.

clexanka
autor
7. jún 2026
@anonym_a1ad07

@clexanka magnezium sa vzdy hodi, skus este medovkovy caj . . Mozno to bude aj diagnoza.

@anonym_a1ad07 vdaka 🙂 Toto bola jedina normalna reakcia za cely cas. Myslite PAS ci aku diagn.?

clexanka
autor
7. jún 2026
@anonym_cec52e

má dieta obdobie vzdoru ? to sa dá riešit aj inak ako magneziom - ktoré je zradné a po čase treba zvyšovat dávku a potom pride dávky ked už to zatažuje organizmus
aj vitaminy s mierou
ja osobne som uživala pre tehotenstvo magnezium, poctivo papkala a verila,ku koncu už vysoké dávky , mudr naordinované , ked som porodila a vysadili ho, tak som bola tyžden ako po totálnom flame a dozvedela som že ano takto je ..

@anonym_cec52e aj ja magnezko v tehu a bez problemu

anonym_a1ad07
7. jún 2026
@clexanka

@anonym_a1ad07 vdaka 🙂 Toto bola jedina normalna reakcia za cely cas. Myslite PAS ci aku diagn.?

@clexanka ano PAS. Dlho som bojovala s okolim. Ex si doteraz mysli ze som nahuckala pedopsychiatricku 😒Mama ked vie tak vie. Ludia si myslia ze je dieta iba nevychovane.ale PAS ma uplne inu uroven.

maminkadeticiek
7. jún 2026

Ja mam vynikajuce skusenosti s tymto vyzivovym doplnkom.
https://www.benulekaren.sk/esprico-cps-3x20ks?a...
Ale je to az od 5 rokov bohuzial myslim. Dovtedy asi len to magnezko ak ti odporucala.