icon

Pomáha Prednison na suchý kašeľ u detí?

Včera o 05:42

Ahojte ,syn ma prednison tablety na kasel,ten kasel je strasny hlavne v noci,chcem sa spytat pomohli tabletky vasim detom?ak ano za aku dobu?syn ma 4roky

kacena4
Včera o 07:09

ano takmer hned 1-2dni

autor
Včera o 07:57
@kacena4

ano takmer hned 1-2dni

@kacena4 a kolko x za den

brendaa
Včera o 08:12

@anonym_autor ahoj ak môžem prednison som dávala na odporúčanie pediatra, pri laryngitide...štekavý škaredý kašeľ...kedy dieťa až plače pre problémy s dýchaním...
+ Calciový sirup.
nie suchý kašeľ, keďže je to hormón...
Možno pomôže niečo priamo na suchý kašeľ...
Olejové zábaly na priedušky.... inhalovanie..

kiki68
Včera o 09:41

Ano to pomaha hned

kiki68
Včera o 09:43
@brendaa

@anonym_autor ahoj ak môžem prednison som dávala na odporúčanie pediatra, pri laryngitide...štekavý škaredý kašeľ...kedy dieťa až plače pre problémy s dýchaním...
+ Calciový sirup.
nie suchý kašeľ, keďže je to hormón...
Možno pomôže niečo priamo na suchý kašeľ...
Olejové zábaly na priedušky.... inhalovanie..

@brendaa mne lekar povedal ze prave to je kladivo na kasel ako take . Ked uz je zle , tak daju toto.

anonym_93cc22
Včera o 09:43

Je to mega nebezpecny liek s mnozstvom neziaducich ucinkov a pokial nie je vyslovene indikovany lekarom tak by som ho v ziadnom pripade dietatu nepodavala.

anna777115
Včera o 11:03

Prednison je kortikoid. To znamena silny protizapalovy hormon, ktory pomaha pri laringitide pri zapale hrtanu ako pomoc pri odpuchnuti trubice. Samotny prednison nema nič dočinenia s kašlom ani ho nijak neovplivni.

kiki68
Včera o 11:13
@anonym_93cc22

Je to mega nebezpecny liek s mnozstvom neziaducich ucinkov a pokial nie je vyslovene indikovany lekarom tak by som ho v ziadnom pripade dietatu nepodavala.

@anonym_93cc22 to indikuje iba lekar, v podstate ked ide o take RSV sa to indikuje. Ako nedavaju to pri beznom kasli. Na taky daju max sultanol

autor
Včera o 12:38

Ma laryngitidu

brendaa
Včera o 14:27
@anonym_autor

Ma laryngitidu

@anonym_autor tak áno a dávkovaníe podľa lekára, my sme dávali iba na večer + calciový sirup klasický, a Juniorangín.....
Neprekurovať, olejový zábal na krk.. skoré uzdravenie prajem

autor
Včera o 14:33
@brendaa

@anonym_autor tak áno a dávkovaníe podľa lekára, my sme dávali iba na večer + calciový sirup klasický, a Juniorangín.....
Neprekurovať, olejový zábal na krk.. skoré uzdravenie prajem

@brendaa vdaka sa bojim tejto noci