Pomoc s poruchou zraku u 18-mesačného dieťaťa
Ahojte chcela by som vediet vas nazos mala ma 18 mesiacov zdalo sa nam ze jej jedno ocko ale iba sem tam uteka naozaj zriedkavo. Boli sme preto u ocnej povedala ze.ma siroky koren nosa ale nevidi na nej ze by skulila. Posielam par fotiek kde som sa ju snazila odfotit tqk aby pozerala rovno. Zaujimal by ma este Vas nazor dakujem.

@janett_fashion Dieta po pol roku nesmie skulit. Povedz obvodnej a mala by ta poslat na ocne. My sme chodili na ocne od 8 mesiacov kvoli skuleniu. Zacinali sme s dioprtiou 4 a teraz ma stvrt a pol cilinder. Oci preliepali roky. Ale stalo to za to.
@palculienka40 oni u očnej boli a zhodnotila, že dieťa neškúli.
@ina2405 aha. To som prehliadla. Ak ju aj vysetrila yak potom som nic nepovedala.
Z fotiek sa strabizmus nediagnostikuje
Na to mas lekara, ak vysetril zaver si dostala
Presmeruj svoju energiu na dolezitejsie veci
Čiže ty nedôverujes doktorke ktorá má na to školu a videla dieťa na živo ale dôverovala by si random matkám na MK ktoré nie sú doktorky? 🤔
Keby ti napíšem ze áno, skuli, išla by si naspäť k dr a tým ze mamička na MK napísala ze moje dieťa skuli tak určite skuli a ma pravdu ona a nie vy?

Sa musíš nudiť na tej materskej, nemáš problém, vyrobíš si 🤦♀️. Máš zdravé dieťa a keď nevieš ako vyzerá strabizmus, tak pozri obrázky na google