Pomoc zhnité zubky ?
Baby prosím o radu pomoc....drobec ma 2 roky a dva mesiace a ma takéto predne zubky 😭😭 nechcem aby mu vypadli však je ešte malý.. umyvame zubky 3 krát do dňa neviem čo už mám robiť? Vďaka za rady

@marianinka pre Boha!! Ved aj tie deti si uz uvedomuju svoje nedostatky a mluecne zuby su akousi vstupnou brànou pre trvalè ☹ K takemu zubarovi by som ani ja nechpdila co ma taky nazor
Stav zubov u deti je alarmujúci u nàs ☹ a pritom Staci tak malo ☹
@lluciiiii boze tak to ine ceny pytaju :(Da sa Vam aj foto poslat kludne do sukromn.spravy
@veronika121286 dajte potom vedieť ako ste dopadli 🙂 my musíme este aj tak počkať lebo vraj narkóza môže byt az od 11kg a mala ma len okolo 9kg
@kristinajancovicova poslala som 🙂 to ano za štyri zúbky a este u dieťaťa.. ale malú nikde ani nechceli vziať nam tak to bolo jedine kde nás zobrali
@kristinajancovicova super, dufam, ze vam pomoze. Drzim palce 😉
@evelyn0303 tazko na svk nieco so zubami ,pokial nemate sukromnu kliniku , no na by som.nevahala znovu ,keby bolo treba .
@lucianak malemu chuti 😂😂😂
@marianinka viete co,ja som mala stàtnu Dr a nildy viac, najlepsia je prevencia. Zuby nieco stoja a casu nazvys tiez nemam 🙂 treba len hladat a nohy na plecia, ak doktorovi nedoverujete ☹
@evelyn0303 to suhlasim,moj maly chodil pravidelne , ale zial stalo sa ,teraz ma toho najlepsieho doktora ,ktoreho sme v okoli zohnali a dakujem bohu ,ze sme nesetrili a isli do tych zubov ,pretose vidim ake ma teraz nadherne zuby a abs ziadne bolesti
@marianinka som rada 🙂 ja tiez musim krpca ,,drat z koze,, pri umyvani, raz mi za to podakuje 🙂 prajem vsetko dobrè🙂
@evelyn0303 noo to poznam ,niekedy mladsieho nie a nie donutit , ale akonahle ide starsi uz aj on s nim umyva. Ale klopeeeem ten mladsi ma nadherne zuby a rovnako je na flaskach, dudloch a zatial ani naznak. Tak snad to aj tak ostane,dakujem krasne aj Vam prajem vela.zdravicka a krasnucke zubky ♥️♥️♥️♥️
Pridávam sa k Vám do témy, nakoľko moja mala 13 mesačná začína mat na dvoch zuboch problém. Sklovina odchádza.... staršie deti maju zubky pekne. Dnes som bola u súkromného lekára, kde povedal, že sa s tým teraz nedá nič robiť.... ale ja som to chcela podchytiť v začiatkoch. Som z toho trochu zúfalá. Ale tak čo uz
@girlspower pekny dnik ;)Aj my mame ten problem ale vraj sme to zastavili
@kristinajancovicova ahoj. Ako ste to zastavili? My umývanie každý deň rev/nerev ... tak som zvedavá.
@kristinajancovicova ahoj môžem sa spýtať prosím ta je účinná tá pasta GC Tooth?
@dada0902 aj my umyvame 3krat za den a mne sa zda ze sa nam to dokonca aj zlepsuje malinko ale vidim ze to nepokracuje to je dolezite pre nas ...ta pasta je TOP u nas ...pred spanim ked uz nic nepije a neje ma ciste umyte zubky tak mu trosilinku pasty vmasitujem do tych zubkov a spinka....a tiez sme zaviedli ze po kazdom jedle alebo ked sa mu da daco ci sladke tak mam podmienku ze potom si da cistu vodu a fungujeme ale pasta nam vazne pomohla a cistenie dokladneeee
@kristinajancovicova ďakujem ešte by som chcela info či potom musí preplachnut ústa vodou keďže on to ešte nedokáže a ani vyplývať
@dada0902 ja nasmu umyjem a hravou formou si ako tak vyplachne ale potom mu dam min.mnozstvo vtriem do tych zubkov a necham mu to posobit az pokial si v noci nevypyta flasu s vodou
@kristinajancovicova veľmi pekne ďakujem
@dada0902 nemate zac ;)Objednavam ju na stranke "nazuby.eu" je tam najlacnejsia
@tribi prosim a v Stomahol robia aj dentalnu hygienu detickam? Neviem ako to maly zvladne...v TT dnes ledva usta otvoril...a nevedel to s nim tak dobre. A ma tie zubky uz az sive.
Otázka----je tu nejaká mamička ktorej dieťatko má takéto zúbky z kojenia nočného??? pýtam sa lebo druhý synček už má dosť zúbkov a kojí sa v noci veľa krát, narozdiel od prvého, tak či sa mám obávať...díky
@jarulik123 neviem, skus si tam zavolať...
@tatapipka dve prvé deti sa kojili v noci a majú krásne biele zuby, tretia sa kojí v noci a má slabú sklovinu. Tak neviem. Dôležité je najma umývať každý deň pravidelne. Kamarátka sa mi zverila, že maly má zúbky zle z kojenia, že lekárka jej zakazuje kojit v noci a nakoniec som sa dozvedela, že neumýva zúbky malemu, lebo si to nechce dať.... 🤔
Dobrý deň, mame podobný problém. Rada sa pridám do diskusie, pokial ma niekto ešte nejaké rady. U nás je problém to odstavenie od mlieka. To bude veľmi ťažké.
@sugar25 my sme to uplne zastavili👏👏👏a dokonca sa nam pomalicky znovuremineralizuju ;)Kludne napiste
@kristinajancovicova ako sa vam to podarilo??
@jarulik123 dobrý deň, my sme to zlepšili dôkladným umývaním zubov
@girlspower ano, u nas to iste 😊.

@lluciiiii teraz 14.10 a termin opravy nam dali na 31.10. Vyratali narkozu 380 a + zubky boli od 600 (nie od 700 ako som pisala pred tym} az 1200 keby bolo treba nervy vyberat,to zistia az z rentgenu v den CA. Cize vysledna suma od 980-1580 eur