icon

Pomoc zhnité zubky ?

mon1806
4. jan 2019

Baby prosím o radu pomoc....drobec ma 2 roky a dva mesiace a ma takéto predne zubky 😭😭 nechcem aby mu vypadli však je ešte malý.. umyvame zubky 3 krát do dňa neviem čo už mám robiť? Vďaka za rady

Pomoc zhnité zubky ?
veronika121286
21. okt 2019

@lluciiiii teraz 14.10 a termin opravy nam dali na 31.10. Vyratali narkozu 380 a + zubky boli od 600 (nie od 700 ako som pisala pred tym} az 1200 keby bolo treba nervy vyberat,to zistia az z rentgenu v den CA. Cize vysledna suma od 980-1580 eur

evelyn0303
21. okt 2019

@marianinka pre Boha!! Ved aj tie deti si uz uvedomuju svoje nedostatky a mluecne zuby su akousi vstupnou brànou pre trvalè ☹ K takemu zubarovi by som ani ja nechpdila co ma taky nazor
Stav zubov u deti je alarmujúci u nàs ☹ a pritom Staci tak malo ☹

kristinajancovicova
21. okt 2019

@lluciiiii boze tak to ine ceny pytaju :(Da sa Vam aj foto poslat kludne do sukromn.spravy

lluciiiii
21. okt 2019

@veronika121286 dajte potom vedieť ako ste dopadli 🙂 my musíme este aj tak počkať lebo vraj narkóza môže byt az od 11kg a mala ma len okolo 9kg

@kristinajancovicova poslala som 🙂 to ano za štyri zúbky a este u dieťaťa.. ale malú nikde ani nechceli vziať nam tak to bolo jedine kde nás zobrali

lucianak
22. okt 2019

@kristinajancovicova super, dufam, ze vam pomoze. Drzim palce 😉

marianinka
22. okt 2019

@evelyn0303 tazko na svk nieco so zubami ,pokial nemate sukromnu kliniku , no na by som.nevahala znovu ,keby bolo treba .

kristinajancovicova
22. okt 2019

@lucianak malemu chuti 😂😂😂

evelyn0303
22. okt 2019

@marianinka viete co,ja som mala stàtnu Dr a nildy viac, najlepsia je prevencia. Zuby nieco stoja a casu nazvys tiez nemam 🙂 treba len hladat a nohy na plecia, ak doktorovi nedoverujete ☹

marianinka
23. okt 2019

@evelyn0303 to suhlasim,moj maly chodil pravidelne , ale zial stalo sa ,teraz ma toho najlepsieho doktora ,ktoreho sme v okoli zohnali a dakujem bohu ,ze sme nesetrili a isli do tych zubov ,pretose vidim ake ma teraz nadherne zuby a abs ziadne bolesti

evelyn0303
23. okt 2019

@marianinka som rada 🙂 ja tiez musim krpca ,,drat z koze,, pri umyvani, raz mi za to podakuje 🙂 prajem vsetko dobrè🙂

marianinka
24. okt 2019

@evelyn0303 noo to poznam ,niekedy mladsieho nie a nie donutit , ale akonahle ide starsi uz aj on s nim umyva. Ale klopeeeem ten mladsi ma nadherne zuby a rovnako je na flaskach, dudloch a zatial ani naznak. Tak snad to aj tak ostane,dakujem krasne aj Vam prajem vela.zdravicka a krasnucke zubky ♥️♥️♥️♥️

girlspower
25. nov 2019

Pridávam sa k Vám do témy, nakoľko moja mala 13 mesačná začína mat na dvoch zuboch problém. Sklovina odchádza.... staršie deti maju zubky pekne. Dnes som bola u súkromného lekára, kde povedal, že sa s tým teraz nedá nič robiť.... ale ja som to chcela podchytiť v začiatkoch. Som z toho trochu zúfalá. Ale tak čo uz

kristinajancovicova
1. feb 2020

@girlspower pekny dnik ;)Aj my mame ten problem ale vraj sme to zastavili

girlspower
1. feb 2020

@kristinajancovicova ahoj. Ako ste to zastavili? My umývanie každý deň rev/nerev ... tak som zvedavá.

dada0902
13. feb 2020

@kristinajancovicova ahoj môžem sa spýtať prosím ta je účinná tá pasta GC Tooth?

kristinajancovicova
13. feb 2020

@dada0902 aj my umyvame 3krat za den a mne sa zda ze sa nam to dokonca aj zlepsuje malinko ale vidim ze to nepokracuje to je dolezite pre nas ...ta pasta je TOP u nas ...pred spanim ked uz nic nepije a neje ma ciste umyte zubky tak mu trosilinku pasty vmasitujem do tych zubkov a spinka....a tiez sme zaviedli ze po kazdom jedle alebo ked sa mu da daco ci sladke tak mam podmienku ze potom si da cistu vodu a fungujeme ale pasta nam vazne pomohla a cistenie dokladneeee

dada0902
13. feb 2020

@kristinajancovicova ďakujem ešte by som chcela info či potom musí preplachnut ústa vodou keďže on to ešte nedokáže a ani vyplývať

kristinajancovicova
13. feb 2020

@dada0902 ja nasmu umyjem a hravou formou si ako tak vyplachne ale potom mu dam min.mnozstvo vtriem do tych zubkov a necham mu to posobit az pokial si v noci nevypyta flasu s vodou

dada0902
14. feb 2020

@kristinajancovicova veľmi pekne ďakujem

kristinajancovicova
14. feb 2020

@dada0902 nemate zac ;)Objednavam ju na stranke "nazuby.eu" je tam najlacnejsia

jarulik123
5. jún 2020

@tribi prosim a v Stomahol robia aj dentalnu hygienu detickam? Neviem ako to maly zvladne...v TT dnes ledva usta otvoril...a nevedel to s nim tak dobre. A ma tie zubky uz az sive.

tatapipka
5. jún 2020

Otázka----je tu nejaká mamička ktorej dieťatko má takéto zúbky z kojenia nočného??? pýtam sa lebo druhý synček už má dosť zúbkov a kojí sa v noci veľa krát, narozdiel od prvého, tak či sa mám obávať...díky

tribi
5. jún 2020

@jarulik123 neviem, skus si tam zavolať...

girlspower
5. jún 2020

@tatapipka dve prvé deti sa kojili v noci a majú krásne biele zuby, tretia sa kojí v noci a má slabú sklovinu. Tak neviem. Dôležité je najma umývať každý deň pravidelne. Kamarátka sa mi zverila, že maly má zúbky zle z kojenia, že lekárka jej zakazuje kojit v noci a nakoniec som sa dozvedela, že neumýva zúbky malemu, lebo si to nechce dať.... 🤔

miriss18
18. sep 2020

@mon1806 ahoj prosím ta aj ste niečo poriešil zo zúbkami?pomohlo Vám niečo?

sugar25
3. dec 2020

Dobrý deň, mame podobný problém. Rada sa pridám do diskusie, pokial ma niekto ešte nejaké rady. U nás je problém to odstavenie od mlieka. To bude veľmi ťažké.

kristinajancovicova
9. dec 2020

@sugar25 my sme to uplne zastavili👏👏👏a dokonca sa nam pomalicky znovuremineralizuju ;)Kludne napiste

jarulik123
10. dec 2020

@kristinajancovicova ako sa vam to podarilo??

girlspower
10. dec 2020

@jarulik123 dobrý deň, my sme to zlepšili dôkladným umývaním zubov

jarulik123
11. dec 2020

@girlspower ano, u nas to iste 😊.