Pomôcka na správne držanie tela pre dcéru, ktorá má skoliózu
Ahojte, dcéra má skoliozu, lekár jej nedal ortézu, je preto vhodné nosiť aspoň niečo takého? Pretože chodí strašne zhrbená...Myslím ci jej to dáko neuškodí keď lekár nedal

@misienka123 tak to uz potom neviem. Vy ho poznate. U nas je to tiez komplikovane.
Ono to je za mňa na prd. Mne až do krvi rezali tie pasi na pleciach.
@palculienka40 to tazko s pubertiakmi..nezlepšilo sa?chodíte cvičiť?
@misienka123 cvicot mame doma len u nas do toho pride stale bud daka choroba alebo uraz aj teraz po prasknutom palci na nohe a poskodeniu vaziv co sa stalo na treningu karate oslobodenie od tv a zakaz cvicit ako katastrofa. Aj u nas ta puberta v rozkvete.
Kdesi som čítala že karate pomaha na zlé držanie tela,pomohlo trocha?
@misienka123 u nas tak akurat k urazu 😁
@palculienka40 🙃🙂
Ale aspon sportuje .moj nič,len v škole na TV🙂.
@misienka123 uz nesportuje ale musi zacat na odporicenie lekarov. Mame doma elipticky crosovy trenazer tak aspon na tom aby sa cvicilo. Tak uvidime konecne prst zahojeny podotykam od marca tak postuone zacat, ide do tanecneho tabora tak aby bola kondicka.tv v akole mame oslobodenie a od septembra dufam bude fungovat

@palculienka40 on somnou nechce o tom ani hovoriť.. bojím sa že ma znenavidi.. nič ho nerozhádže,ani vystrašenie,operacia... máme ísť k fyzio 21.dufam silno že aspon tam to trocha zeberie.. už som zúfalá,bojim sa😢