Pomohlo vám liečenie v Šrobárovom ústave v Dolnom Smokovci?

alenkaorava
25. feb 2015

Maminky, dnes nám bolo schválené liečenie v tomto ústave. Pomohlo vášmu dieťatku toto liečenie? Ako je to tam s nadštandardnými izbami? Ako ste trávili voľný čas s deťmi? Prosím o praktické rady, čo nezabudnúť deťom pribaliť... Mám tam ísť s 5 a polročným chlapcom a 2 a polročným dievčatkom.
Ďakujem za každú odpoveď.

belaavah
23. mar 2015

bolo ok, chodili sme na výlety, doobedu rehabilitacie a vyšetrenia, poobede stale niekam, vyšlo nám počasie, personál ochotní, je tam trochu chudobný bufet, ale nakúpili sme co treba na výletoch, hlavne že sa malý zlepšil zdravotne, dovtedy bol stále na antibiotikách, robili mu ph metriu, diagnostikovali GER, nastavili liečbu, dietu a zlepšil sa. . .

avlv
2. feb 2019

@belaavah Mozem sa spytat ake vysetrenia na gastro tam robia? Len ultrazvuk?

belaavah
2. feb 2019

@avlv ph metriu, PEP test zo slín, GER na Rtg - kde sa sledujú ,,plamienky", USG - čo budú robiť záleží od výsledkov krvi, anamnézy a podobne..., ale vedia to dobre, ak sú výsledky pozitívne, nasadia liečbu + dietu, keď matka dodrží u dieťaťa diétu respiračné problémy ustúpia, lebo keď má dieťa reflux žalúdočná kyselina akoby leptá dýchacie cesty a vzniká zápal a deti sú stále choré...