icon

Pomohlo vašim deťom užívanie liekov na alergiu, keď mali zväčšenú nosnú mandľu?

1mina
3. máj 2023

Bola som s dcerou na Orl, pan doktor odporucil vybratie nosnej mandle - hlavne kvoli zhorsenemu sluchu, na jednom usku ma.slabu nedoslychavost, na druhom mala nejaky tazsi stupen neviem teraz uz ci mi hovoril stredny ci najhorsi, plus nejaku tekutinu v tom usku. Samozrejme je aj casto chora, atb atd. Samozrejme ako vystresovana matka som sa zlakla a pytala som sa ci by jej nepomohlo este keby sa jej nasadia nazad lieky ktore mala na alergiu (alergologicka jej ich skusila vysadit pred par mesiacmi). Doktor vyzeral ze moc tomu neveri ze to pomoze ale ze nema s tim. Problem da jej ten mesiac, ale potom ak sa to nezlepsi zeby na mojom mieste neodkladal uz operaciu aby sa jej s tim horsim uskom nieco nestalo. Teraz doma rozmyslam ci to vobec malo zmysel s timi liekmi ze zrejme len zbytocne zdrzujem 🙈 mate niekto skusenost zeby to zabralo ?

Strana
z2
1mina
autor
4. máj 2023

@zuzinabila ano tom som nevedela ci je vobec sanca ze by ju zmensili, ono je alergicka (na roztoce takze celorocne) ale fakt to dieta zrovna som sa bavila s ucitelkou v skolke ze aj ona si nepameta zeby nasa niekedy nesoplila. Priznávam ze som zbytocne spanikarila s tim odkladanim o mesiac a liekmi, aj tak to nic na veci nezmeni uz 🙈 a tekutina v usku tiez sama nezmizne predpokladam

zuzinabila
4. máj 2023

@1mina to je prave na tej tekutine nevyspytatelne, ze moze byt roznej konzistencie a to vedia vacsinou zistit az pri tej operacii, co s nou.kamoskinej dcere uz tak zhustla, ze uz prisli o 5 min.12.potom sa z nej robia vyrastky, ktore poskodzuju sluch.to je tak po lopate povedane, neviem to odbornejsie vysvetlit

1mina
autor
4. máj 2023

@zuzinabila ano aj dr hovoril ze je to bud sopli, voda alebo tak. A tiez ze potom by to uz neokladal lebo jej to moze poskodit usko 🙈 och no neviem ci tam mam zavolat nech ju teda objednaju alebo uz pockat na konci maja tam ideme zas

tinkavvv
4. máj 2023

@1mina zavolaj teraz, na termin budete dlho cakat.

fiafia
4. máj 2023

@1mina ja nechcem plasit ale my sme skončili hospitalizovaní. Nasledujúce ráno nás brala rzp takže zamna nikdy viac jednodňovka...

1mina
autor
4. máj 2023

@fiafia A co sa Vám skomplikovalo ak mozem vediet ? No inak ja som hrozny stresak , ja sa uz vidim ako budem na nu celu noc cumiet ci je vsetko ok, a plasit, takze asi by bolo lepsie ostat tu noc v nemocnici rovno.

jesenzima
4. máj 2023

@1mina ráno prídete na príjem, potom pôjdete na izbu, dieťa dostane oblbovak, zoberú ho na zákrok, po zákroku ide na izbu, kde ste s ním. Moje dieťa prespalo celý prvý deň, druhý deň ráno sme išli domov. ani nevedela, že jej niečo robili ... Neviem, či niečo špeciálne chcete vedieť ...

ankare
4. máj 2023

@1mina určite dajte mandlu preč. Uvidíš,ako sa jej uľaví. Objednaj ju čím skôr, isto sú dlhšie čakacie lehoty. Držím palce!

ankare
4. máj 2023

@jesenzima my sme boli na 1dnovke, to je paráda 🙂

jesenzima
4. máj 2023

@ankare určite je, ale úprimne, ja som sa v nemocnici veľmi dobre vyspala, lebo som nemusela vstávať k mladšiemu v noci 🤭

ankare
4. máj 2023

@jesenzima hihi, poznám. Ja by som mala smolu,keďže mladšieho dojcim. Ja si musim na vyspatie počkať. 🤷🤭🥰

fiafia
4. máj 2023

@1mina no mala tachykardiu a kolapsovy stav

1mina
autor
4. máj 2023

@fiafia fuha no pekne 🙈 ako reakcia asi na narkozu a operaciu ? Hlavne ze vsetko dobre dopadlo

1mina
autor
4. máj 2023

@fiafia ja som taky stresak ze aj ked grcala v noci tak som tiez volala na pohotovost ci nemam s nou prist alebo co, takze si myslim ze tiez by bolo lepsie tam asi ostat lebo by som len paniku robila stale ci je ok

Strana
z2