Pomohol Pikovit zvýšiť chuť do jedla u detí?
Jeeej, toto ešte existuje? No u nás nepomohli ani injekcie B12, spätne som to celé zbytočne moc prežívala. Zdravotne a energiou je na tom ako?
@anonym_autor pomohlo bevitko
Pikovit si chvalia stari ludia, co uz jedia menej
nie
Jeeej, toto ešte existuje? No u nás nepomohli ani injekcie B12, spätne som to celé zbytočne moc prežívala. Zdravotne a energiou je na tom ako?
@anonym_ad0a2f presne tak, tiež ľutujem ten čas čo som sa natrápila lebo dieťa má nížšiu váhu. Ani lekári sa tak nezaťažovali ako ja. Užierala som sa neskutočne.
po rokoch má dieťa nadváhu - zas sa užieram že váži 16 r - 60 kg.
@anonym_autor A je syn zdravy, ma energiu, vyvija sa v pohode? Lebo ak ano, tak mu proste moze stacit to mensie mnozstvo. Tiez mam slabeho jedaka, od asi 3 mesiacov jedol hlboko pod tabulkami, pod odporucaniami pediatricky. Tiez ma teraz 6 rokov a zje menej ako ine deti. Bol u nas na navsteve rovesnik, tak som mu navarila taku o dost vacsiu porciu, tusila som, ze asi bude jest viac. Ale necakala som, ze o kolko viac...este som dovarala 2 duple 🙂 Tam som si uvedomila, ako az menej stale moj maly je. Je aj chudy, ale vysku ma ok a inac prosperuje. To som si uvedomila, uz ked bol babatko a stresovala som z jedla, ze mu realne nic nie je, takze asi je to mnozstvo prenho ok.
On ale nechce jest nic, ziadne maso, ryzu, zemiaky, ovecie sem tam banan. Zje suchu zemlu, rohlik. Keby bolo na nom, tak stale je len parok (ked to kupim, tak piratky z lidla). Co mu samozrejme nedavam. Vyhladovanie nepomohlo. Vzdy bol slaby jedak. Teraz posledne mesiace je to uplne zle. Ale ze uplne. On aj povie, ze je hladny. Ale nic co mu ponuknem proste nechce… aj to male obmedzene jedlo, ktore zjedol, teraz nezje. On nie ze je male porcie. On neje vobec.
Teraz uz tyzden sa trapime, lebo place ze mu je na vracanie stale. Ale nevracia. Obvodna mala dovolenku, na pohotovosti ho len pomackali, ze je ok, zastupujuca lekarka mu krv nechcela vziat, ze to musi nas pediater.
Cize od minulej soboty sme na tom tak, ze nevie nic jest. Iba minimum jedla. Aj to place, ze mu je na vracanie. Nevracia, nehnackuje

u nás 0 bodov