Pomohol vám slez nebadaný na fimózu?
Pomohol vám slez nebadany na fimozu?
nepomohol
Ano
@koniarova aky vek a aky stav
@magic08 aky vek a stav pls
@terina25 po kolmom ráze , v akommveku a stave
Ja už nepamätám. Prestala som to riešiť a upravilo sa to samo, keď mal cca 8 rokov. Keď nemá zápal, či iné problémy, nerieš.
Koľko má rokov? Má problémy?
@koniarova nemá , občas sa mi zdá že pri cikani sa trosku “nafúkne “ to sa dialo aj vám ? Inak cika prúdom , plienky pekne pocikane , 17m … a v akom stave ste to mali
Tak to absolútne nerieš. Načo? Zbytočne mu problémy narobíš. Že sa trochu občas nafukne, je normálne.
@koniarova aj vám to robil?
Nie.Vyriesil nam to urolog mastou.Ja by som to nikdy nenechala do vyssieho veku.Vlastne ziadny chlap by to nenechal.To len matky to tak chcu nechavat.Urolog predpisal masticku na 9-10 dni,na 9 den pipik povolil a vyriesene.Ja som za to,aby sa to do 3 rokov vyriesilo,rovnaky nazor mala nasa pediatricka aj urolog,kt.sme navstivili.
@maminkadeticiek mame len 17 M
Jooj tak to este babatko 😊 V takomto pripade to ma ozaj cas,len jemne pri kazdom.prebalovani kupani natiahnut predkozku tolko co to pojde,ziadna bolest,len poiahnut na limit a roztahovat.To neboli ani nic.Ale teda odpoved je ze slez podla mna nepomaha.
@maminkadeticiek a kúpali ste v ňom ? Zatiaľ nejde vôbec stiahnuť , netusim či je to ok ani o mm
Načo mu to sťahujete tak skoro? Neblázni. Len mu problémy vyrobíš.
Kupala aj natierala masticku.Ale podla mna je uplne normalne ze v takomto veku nejde uplne stiahnut.Ja som na radu pediatricky od narodenia kazde prebalovanie len natiahla nadoraz predkozku tak ako to slo,samozrejme len kde pustilo nikdy nie do bolesti a ona takto pomaly povolovala.Vo vasom veku sme mali uz cca centimeter viditelny pipik,potom sa to trosku zaseklo.Tak sme boli v 2 a pol roku na len tak kontrolu u urologa nech to mrkne a on poradil ten hormonalny kdem na niekolko dni a povolilo.

Nie. Nepomohol.