icon

Pomohol vašim bábätkám Excipial U Lipolotio na ekzém?

19. aug 2023
Strana
z2
veronika_sk000
19. aug 2023

mojmu nie, stipalo ho to a dostal alergicku reakciu v podobe zihlavky

luckaiza
19. aug 2023

nasmu nie, nasmu pomohlo Eucerin gel na kupanie aj Eucerin telove mlieko

jamimo
19. aug 2023

excipial väčšinou štípe, tak ako sa píše vyššie...

lucik194
19. aug 2023

pomohol na premastenie ale ten mastný

autor
19. aug 2023

Tento máme

zara1357
19. aug 2023

Nie. Pomohla nám rada Avene XeraCalm A.D aj olej na kupanie, aj ten krem( v pripade zaujmu pošlem foto) používame stále ked je "horšie" obdobie.

hladamematku
19. aug 2023

Excipial je na hov.o

autor
19. aug 2023

@hladamematku nám ho,, predpísal " pediater

tosomja
19. aug 2023

Nepomohol. Ale bol dobrý na suchú pokožku.

vandica
19. aug 2023

Pri ekzéme to nepomôže, ono je to na premastenie suchej pokožky. Môjho to tiež stipalo keď som mu natrela miesto kde bol ekzém.

nikpa
19. aug 2023

Nie, nepomohol. Toto ekzém nelieči a u nás ani nezmiernil, len premastil

autor
19. aug 2023

Tak prečo nám to kázal kúpiť?

mamusa123456789
19. aug 2023

Nepomohlo... Nám pomáha bambucke maslo, nemá na sebe ani fliacik

janage
19. aug 2023

Takto excipial sú 2 druhý základné. Ten co obsahuje Ureu, štípe ak je pokožka narušená. Štípe tá urea.
To tvoje by stipat nemalo.
Aký ekzém má dieťa? Je zapálený, či len drsný suchý? Lipolotio nie je zlé na premastenie pokožky.

ivette1223
19. aug 2023

Nam nepomohol, ale pomohla bioderma atoderm intensive baume ... stoji teda cca 23 e ale nedam dopustit. A Na rozsiahlejsi ekzem uz len kozna

domiklik
19. aug 2023

Toto je len na premastenie.... Na ekzémove ložiská zaberajú produkty s účinnou latkou

janage
19. aug 2023

@ivette1223 a nám iba skincap a teraz hnedý ichtamol od koznej, propolisova masť a keď je veľmi zle tak už capnem aj kortikoid. Ale moja už mala potvrdenú ak MRSu na kozi a to bol masaker.

seahorse27
19. aug 2023

Je to prva volba pediatrov a dermatologov, ale moje dieta na to dostalo skaredu alergicku reakciu (skuska na predlakti - pretoze aj mne to v minulosti tato vec urobila). Neviem si predstavit, co by jej to sposobilo, keby som jej to dala na ekzemove lozisko. Pomohla jej kozmetika A-derma - umyvacia kocka a mlieko Exomega.

autor
19. aug 2023

Baby tak čo mu mám kúpiť? Zdá sa mi, že to je horšie :(

seahorse27
19. aug 2023

Tato vec ekzem aj tak nevylieci, aj keby ju dieta tolerovalo bez problemov, je to skor na premastenie a udrzanie koze v kondicii, cize na prevenciu ekzemov. Nam nepomohlo nic, len kortikoidny krem na prechodne obdobie a potom ta A-derma na udrzanie stavu dlhodobo, no tu som musela objavit sama.

dominika19p
19. aug 2023

excipial určite nie! kyselina mliečna vždy po kupani, da sa kúpiť aj bez predpisu na pilulke napríklad a do kúpeľa dávať linolu, sa veľmi suché miesta nam pomahal eucerin atopi control a ked je to zle veľmi tak kortikoidna masť

janage
19. aug 2023

Kde ho má, v akom rozsahu a stave?
Ja mam 2 atopikov a každému iné robí dobre. A druha dokonca na rôznych miestach na tele má rôzne krémy. Lebo ruka pri A napr.dobre, noha vôbec.
Tiež záleží, či je tam zápal, či to mrkva atď

dominika19p
19. aug 2023

píšem ti vyššie, kľudne napíš aj do správy a napíšem ti presný postup a nazvy kremov, ja mam všetko od kožnej lekárky, pediater ti nepomôže s ekzemom, nam to pomohlo a ked udržiavam rutinu tak aj ekzem je pod kontrolou

hladamematku
19. aug 2023

Roche posay alebo avene používam, excipial od koznej veľký oheň na tvári som mala, poznám veľa ľudí čo mali na to zlu reakciu

autor
19. aug 2023

A sudokrem nieje dobrý na to?

dominika19p
19. aug 2023

nie vysusuje a ekzem väčšinou svrbi treba premastit, skus sa objednať ku kožnej

autor
19. aug 2023

Ale on to má z matného ešte horšie.

fiafia
19. aug 2023

Na suchu kožu áno, aj som kúpala v emulzii oilatum, pekne premasti kožu to je taky olejcek do kupela. Ale excipial na ekzém štípe, teda mňa stípal tak,že sa to nedalo vydržať.

luciazahornadska
19. aug 2023

Nie, ani trochu. 🤷🏻‍♀️

anavixy
19. aug 2023

Ja nechapem preco vobec taketo nieco prevonane odporucaju na suchu pokozku a nie to este na ekzem 🤷🏻‍♀️ sudocrem urcite nie!! To je dalsia prevonana vec a absolutne nevhodna na ekzem, ten treba hydratovat, premastit, nie vysusit. Najdi si dobreho dermatologa, co vam odporuci/predpise spravne kremy a pripravky.

Strana
z2