icon

Pomohol vašim deťom sirup Erdomed od kašľa?

xlucia
4. nov 2011

pomohol vasim detom?
ako casto vam ho predpisuje lekarka?

xlucia
autor
4. nov 2011

nikto ho neuziva???

marika6
4. nov 2011

my sme ho mali raz a asi pomohol, ale predpísala nám ho len raz

kamajka
4. nov 2011

aj my sme ho raz mali a myslím že pomohol

evina313
4. nov 2011

my sme ho nedavno uzivali, po prvy krat, ale malemu hned zabral, bola som prekvapena

sisaha
5. nov 2011

mali sme ho raz a zabral, ale my sme mali tie sáčky

xlucia
autor
7. nov 2011

nuz tak syn ho ma od piatku, a od soboty masivne vykasliava hlieny, vsetko ide von. by som nepovedala ze ma toho tolko v sebe

sisaha
7. nov 2011

@xlucia mne erdomed pripomina mucosolvan - ci uz tie sacky, alebo sirup.. Jeden aj druhy dobre zaberal 😉

dana33
7. nov 2011

@xlucia my sme ho prave douživali,mali sme ho prvy krat,malý brutalne vykašliaval hlieny,mali sme ho 2x denne a večer calciovy sirup na utlmenie kašla,myslim,že nam pomohol.

xlucia
autor
7. nov 2011

@dana33 a kolko dni ste ho brali? a kolko dni ti tak velmi vyasliaval?

dana33
8. nov 2011

@xlucia brali sme ho 9 dni,je to zarabany sirup,musi sa skladovat v chlade na 10 dni,kašlali sme cely čas,ku koncu už iba tak sucho,ale berieme ešte stale 1x večer calciovy sirup.

rokinko
24. okt 2012

tanazemanova mi ho pouzivame dnes 9 den ale vykasliavanie ide len rano potom ma dcera stale cely den suchy kasel oni hovoria ze ma aj alergiu dufam ze jej to zaberie lebo kasle uz celi oktober.to je taky kasel ze ako keby jej v hrdle nieco ostalo a to ju skriabe.

rokinko
24. okt 2012

mi ho pouzivame 2 krat denne a berieme este airus tabletky na alergiu.a este jej varim caj bilinkovy z medom . 🙂

adrienne18
23. mar 2016

Dobrý vecer,prosim vas pouzivali ste niekto tabletky Erdomed? Mne ich predpisal doktor na suchy a drazdivy kasel. (Aj ked nebol tak silny). Ten po dvocb dnoch zmyzol, ale strasne ma boli pri nadychnuti a pri bybani s hrudnikom v strede hrudi. Neviete co to moze byt? Citala som si vedlajsie jcinky a tam ne pisane len, ze problemy pri dychani. Bned som ho prestala pouzivat a obavam sa, co to je.

jarka237
Autor odpoveď zmazal