Dobry vecer...ma niektoré z vašich detí oslabenú imunitu a uzíva pri tom isoprinosin ? Pomohol vám? ako dlho ho užívalo dietatko?
Ahoj uzivame ja aj syn na imunitu.Ano pomaha ale treba to brat dlhodobo.Syn uziva uz 3.rok ja polroka zatial.
@monikaduskova brala ho dcéra dlhodobo 3x1 tabletu
@monikaduskova aj moj bere arieus uz 4r. Syn berie od oktobra do januara od 1.-15.dna v mesiaci 2x denne tabletku,potom je polroka pauza.Beriem aj ja dokonca 5x denne tablety dokonca rano nalacno a ziadne NU nemame.Syncek berie uz 3.rok a ja som zacala v oktobri.My sme spokojni.
Bez účinku
@monikaduskova ...neziaduce ucinky som nespozorovala iba pozityvne....aj deti v tom case este uzivali lieky od alergie....isoprinossin mali v tabletach.....kazdemu sadne nieco ine ale na tento liek som pocula vela dobrych referencii
no tak dufam.ze aj nam pomoze. dakujem vam
@marianna1985 nepomohlo vobec?
@monikaduskova nie, mali sme bolesti brucha
@marianna1985 aj maleho boli brusko obcas ako ho berie.tak to z toho....a co vam dali namiesto neho?
@monikaduskova napiste mi IP ak chcete
@marianna1985 napisala som.
@monikaduskova my uzivame uz asi 4rok, vzdy v prechodnom období asi od oktobra do marca, prvy rok som myslela ze to vobec nepomaha ale potom bolo citelne zlepsenie, dcerky nechytali virusove ochorenia, bežné prechladnutie preslo skor (jedna mavala aj laryngitidy, ale potom len s miernym priebehom). Teraz ho berie len mladsia dcerka, a nato kolko sme boli cez sviatky chorí, len ona nic nemala 🙂
@monikaduskova moja dcera ho uzivala tyzden a potom nebola vobec chora min. 1 rok, urcite pomohol, ziadne nu sme nemali, predtym bola chora 2 x do mesiaca
Isoprinosin bol jediny ucinny liek na imunitu predpisany lekarom. Detaily okolo uzivania si uz nepamätam bolo to uz davnejsie.