Pomôže sirup deťom rozprávať rýchlejšie?
Aké máte skúsenosti s týmto sirupom aby sa rozrozpravali koľko to trvalo .ďakujem za odpoveď

náš bral kedysi Eye_q. Či tomu pomohol ten olej, alebo to bol len prirodzený vývoj, ťažko povedať. Pánko sa uráčil na nás súvisle vety vybaliť až v skoro 4 rokoch, preto sa skôr kloním k tomu druhému...😎 Dovtedy som nič moc neriešila, pretože bolo jasné, že počuje dobre, rozumie, veci rozpoznáva. Čo chcel, to si pomenoval. Ale viac viet po sebe ani za svet. Teraz sa mu huba nezavrie😂
Nám pomohol Esprico tobolky, rozrozpraval sa a potom ešte legoped
...tak toto počujem 1x v živote, že sirup na rozprávanie 🤓
@tiezjedna Moj má už vyše 6 a stále rozpráva jak supermario, no ale čo sa dá robiť... Ale naučil sa sám od seba R.
nie je to “sirup na rozpravanie”, ale rybi olej, ktory ma potvrdene pozitivne ucinky AJ na rozpravanie 🙂 urcite vyskusaj, ja sa prave chystam tiez… Pre viac zrozumitelnych informacii:
https://www.instagram.com/p/C2Un05Mr2bd/?igsh=M...
WTF sirup na rozprávanie 😅😅😅 bože ženy uveríte všetkým debilitám
Pochybujem, ze by existoval sirup na rozpravanie. To by v tom museli byt veci na rozvoj neuronovych spojeni - to je napriklad tebokan. Je to vlastne ginko, ale musi byt v urcitej koncentracii aby to fungovalo. Ten je urceny na uzivanie od 18r. Neverim, ze by bol volnopredajny pripravok ktory by akolkovek ovplyvnoval rozvoj neurovej sustavy u deti. Neverim ze by Statny ustav pre kontrolu lieciv pustil nieco take na pulty. Uz vidim tych premotivovanych rodicov ktori by to kupovali detom a davali by im pit miesto vody, aby mali doma malych Einstanov.
😳😳😳 ludom jebe
Koľko ma tvoje dieťa rokov?
Zeny, NIE JE to sirup NA ROZPRAVANIE. 🤦🏻♀️ Je to stary dobry RYBI OLEJ, ktory ma studiami potvrdeny! pozitivny ucinok na nervové a kognitivne schopnosti, odporuca sa okrem ineho aj detom s poruchou pozornosti a aj detom s oneskorenou recou (akurat musi obsahovat dostatocne mnozstvo toho co obsahuje, Equazen zrovna najlepsi nie je).
Nerobte z komara somara a senzaciu z niecoho co je roky zname, uzivane a prospesne len preto, ze to niekto takto “smiesne” pomenoval. To, ze rybi olej je pre deti aj dospelych dobry snad viete. Aj to ze je hnusny 😬
@anavixy nevysvetlis,hlavne,ze hrdinsky napise nadavku a druha si rypne. 🙆
@kittykat22 ako chapem co tym chces povedat. Ale ani ginkgo nie je na rozvoj neuronovych spojeni, pomoze iba prekrveniu (aj mozgu).
@kittykat22 😂 ano su, aj mollers aj equazen robia aj tobolky, ale neviem vobec ako su so zlozenim resp. obsahom… ale ak ai otvoris ten instagramovy link co som davala v prvom komentari, tak tam v komentaroch pisu zeny ktore su lepsie znacky, mozno medzi nimi sa najde nieco aj kvalitne aj pozivatelne 🤭
@kittykat22 ale co ze si dopadla? 🙂 Ved aj ja si obcas dam ginkgo 😄 Je to prirodna vec a lepsia prevencia ako liecba, no nie? 😉
@kittykat22 rozumiem. Ak sa mozem opytat aka je to konkretne ta liecba pre ludi s demenciou? Tiez mam totiz problemy s pamatou a nemam pocit, ze sa to zlepsuje, skor naopak 🙁
Myslíte že by mi pomohol tiež ak nie som veľmi zhovorčivá? 🤷😏
@kittykat22 nam to odporucil neurolog, mame extremne predcasniatko. Taktiez sa to odporuca pre deti s ADHD. Vo vseobevnosti omega3 je prospesne pre vyzivu a dozrievanie mozgu, celkovo nervovej sustavy.

Ja odporúčam kombináciu esenciálnych olejov na komunikáciu. Ak ťa zaujíma viac, kľudne mi napíš do správy