icon

Pomôže živočíšne uhlie po konzumácii pokazenej šunky?

18. apr 2025

Baby, muz dal dnes na ranajky dcere sunku, ktoru kupoval v sobotu. Spytala som sa ho ci je normalny a on ze sak jej nic nie je. Ked som ju ovonala tak ma az naplo. Sunka uz smrdela, zjedla jeden aj pol platku. Dala som jej zivocisne uhlie. Myslite ze to pomoze aby jej nebolo zle?

zuzubb007
18. apr 2025

Fúha to preco si nevyhodila tak starú šunku do koša už dávno? Muž má zkade vedieť odkedy je tá šunka, no snáď jej nič nebude

autor
18. apr 2025

@zuzubb007 kupoval ju on takze vie ako je stara

zuzubb007
18. apr 2025

No ale chlap na to by som sa nespoliehala môj by kúpil a nevedel kedy, každopádne staré veci treba zahadzovat a nie opatrovať, držím palce malej aby bola bez ujmy, viem si predstaviť ten smrad, mne smrdí už dvojdňová šunka a nejedla by som to

bg92
18. apr 2025

Hylak nemas?

janage
18. apr 2025

Živočíšne uhlie max davu daj na jej vek ako pri akútnej hnačke. A s odstupom 2 hod. Potom striedaj s probiotikami.

nikpa
18. apr 2025

@zuzubb007 tak snáď je to dospelý svojpravny človek aby vedel, že smradlave veci sa nejedia 🙄 duplom, keď ju sám pomaly týždeň dozadu kupoval.

nikpa
18. apr 2025

Daj živočíšne uhlie aj večer a kľudne pridaj aj hylak ak máš.

danica2711
18. apr 2025

tak hádam nebude až tak zle, veď keby tak príšerne smrdela, tak by ju malá ani nezjedla a aj muž by si všimol, či? Kľud a živočíšne uhlie, malá bude v poriadku

saharse
18. apr 2025

prvy krat pocujem ze tyzdnova sunka je stara🤨

karolinahricova
18. apr 2025

dať probiotiká a čakať čo bude.

mirkam3
18. apr 2025

@saharse len pre zaujímavosť: akú starú šunku teda jedávate doma vy, keď ti týždňová príde v pohode?

saharse
19. apr 2025

@mirkam3 ja nepozeram na datum spotreby popravde nikdy..pozeram ci sunka nesmrdi alebo nieje mazlava..kupujem sunku vacsinou len pre seba 100g balene balenie a mam ju otvorenu aj 10dni mozno aj viac a nic jej nie je.