Pomôžme malému bojovníkov💕
@aduska0001 ďakujeme krásne,snáď sa stihne vyzbierať dana obrovská čiastka 💕💕
Ja som uz prispela - aj Riskovi, aj Alexovi ... na FB som zachytila info, ze by sa rodicia mali stretnut s premierom? Ci je na tom nieco pravda ... treba tlacit, aby uvolnili peniaze z rezervy. Urcite nejake su. Radsej takto, ako nezmyselne predvolebne dristy ,,, a pre vsetky 4 deticky.
@ukulela presne tak,dúfam,že im vyčlenila dostatok peňazí na záchranu ich detičiek✊✊💕
@tatkoamamka no bola by hanba - ked teraz chcu nezmyselne dvihat rodinne pridavky, slubovat dochodky a rusit dialnicne znamkly ävsetko za 800 milionov) - aby nenasli prachy pre tieto deticky ... jazdielam vyzvy na FN uz par dni, a teda nastastie idu volby smeru klesaju preferencie, takze toto si nedovolia, odmietnut pomoc detom. to by ich uplne potopilo. verim tomu, ze si to marketingovo prerataju a urcitedaju - aspon cast.
@ukulela kiežby ste mali pravdu,tiež v to verím lebo keby len v parlamente si utiahli opasky ,poprípade vzdať sa predvoleb.hluposti,tak peňazí by hneď bolo dost
Posielam, vdaka za info.
@keralas ďakujeme,snáď sa nás nazbiera čo najviac ✊💕
Tiez som posielala aj Riskovi aj Alexkovi. Nech sa drzia, drobceky.
@ruzasipova kiežby sa to podarilo a obom pomohli✊💕

@tatkoamamka veľmi ma to mrzí som otom počula a je to veľmi nespravodlivé veľké peniaze od nás berú zp ale keď majú pomôcť tak sa otočia chrptom sa môžu hanbiť určite prispejem