icon

Popraskaná a začervenaná koža.

mata391
31. dec 2019

Prosím vás, nemáte skúsenosti so zacervrnanou kožou na rukách, sú to akoby suchšie miesta, ktoré praskajú, robia sa ranky a stipe to 😥

Popraskaná a začervenaná koža.
nika82
•
31. dec 2019

umyvat riad v rukavicach, chodit von v rukavicach, a stale premastovat ... zima je svina

tenty
•
31. dec 2019

Ako by som moje ruky videla. Uplne presne. Rukavice nosim. Ale nepomaha to velmi. Najviac sa mi osvedcil krem od shool co je na popraskane päty.

supucka
•
31. dec 2019

@mata391 natierať, natierať, natierať

jeliz59
•
31. dec 2019

Aj ja mám to isté....čo ty presne dávaj si pozor nebudeš natierať tak celé ruky budeš mať červené a popraskané keď ideš von kremuj keď doumyvas riad kremuj...po mydle atď
Ja mám na Linke pri jari a tekutom mydle už pripraveny balzam na ruky s pumpickou....
Tento problém mám jeseň zima

0silvia0
•
31. dec 2019

@mata391 kazdu zimu mam to iste, pomoze len natierat, na jar to prejde...

misica16
•
31. dec 2019

Mne nepomáha v zime nič, až keď príde jar to vždy zázračne odíde 🤷 je to nepríjemné často mám až krvavé ruky 😒

kajkag
•
1. jan 2020

Toto isté mám aj ja😒

lenka2710
•
1. jan 2020

@mata391 presne ako tu píšu, jeseň zima mam presne takéto ruky a môžem sa natierať čím chcem! Bracho mi hovoril, že to môže byť alergia na chlad

agnes28
•
2. jan 2020

@mata391 hlavne na noc si to natri nejakym vyzivnym kremom na popraskanu kozu. Ja milujem krem z avonu je na suche paty😅 ale kazdu zimu ma zachranuje

mata391
autor
•
2. jan 2020

Ďakujem dievčatá, ste zlaté , pokúšam 😉😉😉

riuska85
•
5. jan 2020

Mirtill krém od BIOCOM 😉

sisco11
•
10. dec 2020

Mne pomohol bepanthen sensiderm a modra indulona na striedačku. Takto mi poradila kožna lekárka a pomohlo. Možno niekomu pomôže tiez.