icon

Poradíte mi, čo použiť na pľuzgiere?

evickuska
4. júl 2026

Ahojte, mame takmer prekonanu 7mu chorobu, dcerme sa ten vysyp za mna zhorsuje pocas dna sa snazim bez plienky ale noc to nejde. Nastastie je zlata a nie nervozna ale Dr. hovorila iba hypermanganove obklady nic ine. Mate s tym skusenost?
Akoby nebolo malo uz som to chytila aj ja, ja, ze to chytaju len deti.

petamich
4. júl 2026

Podla mna zial nic na to nefunguje, my sme este zinkovou mastou alebo tekutym pudrom natierali, tak nam pediatricka odporucila. Drzte sa

evickuska
autor
4. júl 2026
@petamich

Podla mna zial nic na to nefunguje, my sme este zinkovou mastou alebo tekutym pudrom natierali, tak nam pediatricka odporucila. Drzte sa

@petamich zinkovu skusim ale puder nam neodporuca... uz som zufala

drianaa
4. júl 2026

Tiež som dávala zinkovú masť, ale podľa mňa by to rovnako “rýchlo” prešlo aj bez nej. Inak chytili sme to aj ja aj manžel

tomcimka
4. júl 2026
@evickuska

@petamich zinkovu skusim ale puder nam neodporuca... uz som zufala

@evickuska pozri si môj príspevok na stene, ráno som to riešila: kupeľ v hypermagáne,po kúpeli neoplachovat, neutierať, zabaliť do plachty+ masť uriage PRURICED Fresh & Soothing gel. Nám to pomáha.

evickuska
autor
4. júl 2026
@tomcimka

@evickuska pozri si môj príspevok na stene, ráno som to riešila: kupeľ v hypermagáne,po kúpeli neoplachovat, neutierať, zabaliť do plachty+ masť uriage PRURICED Fresh & Soothing gel. Nám to pomáha.

@tomcimka nam nic

evickuska
autor
4. júl 2026
@drianaa

Tiež som dávala zinkovú masť, ale podľa mňa by to rovnako “rýchlo” prešlo aj bez nej. Inak chytili sme to aj ja aj manžel

@drianaa kokos ja to mam len nvm ci fenistil nepomoze

tomcimka
4. júl 2026
@evickuska

@tomcimka nam nic

@evickuska ani hypermangán? Do lavora vodu, namočiť nohy. Ak nie tak, studené obklady

tomcimka
4. júl 2026
@evickuska

@tomcimka nam nic

@evickuska moja dcéra takto ležala prvé dni

evickuska
autor
5. júl 2026
@tomcimka

@evickuska ani hypermangán? Do lavora vodu, namočiť nohy. Ak nie tak, studené obklady

@tomcimka skusame ale ju udrzim max vo vani