icon

Poradíte mi, čo použiť na pľuzgiere?

evickuska
Včera o 11:26

Ahojte, mame takmer prekonanu 7mu chorobu, dcerme sa ten vysyp za mna zhorsuje pocas dna sa snazim bez plienky ale noc to nejde. Nastastie je zlata a nie nervozna ale Dr. hovorila iba hypermanganove obklady nic ine. Mate s tym skusenost?
Akoby nebolo malo uz som to chytila aj ja, ja, ze to chytaju len deti.

petamich
Včera o 11:40

Podla mna zial nic na to nefunguje, my sme este zinkovou mastou alebo tekutym pudrom natierali, tak nam pediatricka odporucila. Drzte sa

evickuska
autor
Včera o 11:42
@petamich

Podla mna zial nic na to nefunguje, my sme este zinkovou mastou alebo tekutym pudrom natierali, tak nam pediatricka odporucila. Drzte sa

@petamich zinkovu skusim ale puder nam neodporuca... uz som zufala

drianaa
Včera o 12:01

Tiež som dávala zinkovú masť, ale podľa mňa by to rovnako “rýchlo” prešlo aj bez nej. Inak chytili sme to aj ja aj manžel

tomcimka
Včera o 15:38
@evickuska

@petamich zinkovu skusim ale puder nam neodporuca... uz som zufala

@evickuska pozri si môj príspevok na stene, ráno som to riešila: kupeľ v hypermagáne,po kúpeli neoplachovat, neutierať, zabaliť do plachty+ masť uriage PRURICED Fresh & Soothing gel. Nám to pomáha.

evickuska
autor
Včera o 17:41
@tomcimka

@evickuska pozri si môj príspevok na stene, ráno som to riešila: kupeľ v hypermagáne,po kúpeli neoplachovat, neutierať, zabaliť do plachty+ masť uriage PRURICED Fresh & Soothing gel. Nám to pomáha.

@tomcimka nam nic

evickuska
autor
Včera o 17:43
@drianaa

Tiež som dávala zinkovú masť, ale podľa mňa by to rovnako “rýchlo” prešlo aj bez nej. Inak chytili sme to aj ja aj manžel

@drianaa kokos ja to mam len nvm ci fenistil nepomoze

tomcimka
Včera o 18:48
@evickuska

@tomcimka nam nic

@evickuska ani hypermangán? Do lavora vodu, namočiť nohy. Ak nie tak, studené obklady

tomcimka
Včera o 18:49
@evickuska

@tomcimka nam nic

@evickuska moja dcéra takto ležala prvé dni