icon

Poradíte ohľadom alergickej reakcie?

olgabalazova1
20. máj 2015

Dobry vecer chcela by som sa opytat na jednu vec mam problem so svojim dietatom ktore v pondelok dostalo alergicku reakciju . Mal na tele vela splivavych ploch. doktorka mu predpisala flonydan a rectodel capiky. Dnes mu zacali opuchat viecka usi celo aj horna pera po podani ditiadenu opuchy klesli ale tie splyvajuce plochy ktore boli cervene menia farbu do fialovo modra. prosim poradte co to moze byt . Chvala bohu krv ma dobru z malinkym zapalom.

ikika
20. máj 2015

Pozor, aby sa nedostal do anafylaktickej reakcie... tie lieky Ti dala pediatricka? Treba sa pytat k imuno-alergologovi... neviem, kolko ma rockov... ci sa to niekomu paci alebo nie, tak ockovanie velmi pomaha pri stabilizacii stavu a zlepseni imunitnej odpovede na alergeny - nic ine z dlhodobeho hladiska nepomoze proti rozvoju alergie... 😔

janinah
20. máj 2015

zhoršuje sa to...ráno zober dieťa do detskej nemocnice a daj ho vyšetriť,ak by sa v noci zhoršovalo,tak hned na pohotovosť

dina14
20. máj 2015

treba sledovat, ci nebude mat problemy s dychanim.. moze nastat anafylakticky sok, ako pise ikika a pri tom je nutny okamzity lekarsky zasah.. urcite by som sla spat k lekarovi co najskor, treba dalsie vysetrenia tie opuchy a meniace sa farby po terapii (hoci kratkodobej) nie su dobre.. neskor tiez imuno-alergologicke vysetrenie na zistenie povodu alergie ..vela stastia!

pribinak
20. máj 2015

Ak sa to zhoršuje, šla by som na pohotovosť, bála by som sa šoku

moni244
20. máj 2015

Ja by som uz bola na urgentnom prijme, totonie je sranda

tova
21. máj 2015

na taku silnu reakciu si urcite pytaj predpisat epi pero a to musi mat so sebou stale aj ked pojde do skoly.