icon

Poraďte rýchlu liečbu kašľa a soplíkov

paja003
21. mar 2022

3 ročné dieťa. Týždeň sme liečili fenistil, erdomed, calciovy sirup + vitamíny. Po týždni to ustúpilo, šli sme von a v noci neutíchajúci kašeľ, kýchanie, sople opäť 😵 čo to je? Čo ešte mám dávať, aké lieky? Priznám sa, začala som mu popri tom všetkom dávať isoprinosine 3xpo polke, lebo už som fakt zúfalá a z práce si nemôžem dovoliť toľko meškať.
Prekonaní sme mesiac po covide.

dori2
•
21. mar 2022

@paja003 to este kludne moze byt dojazd po covide

paja003
autor
•
21. mar 2022

@dori2 cez covid mu nebolo absolútne nič, mám pocit, že asi až teraz to naňho došlo, ale nemuselo by to tak dlho trvať 😔

riskoh
•
21. mar 2022

Stoptussin na drazdivy kasel,ak uz vykasliava-solmucol alebo ine mukol.lieky,sinupret,kaloba je vyborna v orvych dnoch infektu,ja davam vecer aj nurofen,do nosa nasivin 7 dni ,potom uz len morska voda,vetrat,zvlhcovat vzduch

paja003
autor
•
21. mar 2022

@riskoh všetko to máme a robíme a bezo zmeny 🥺

uhnakova
•
21. mar 2022

@paja003 covid oslabuje imunitu. Takze nemusel mat priznaky a imunita moze byt v haji. Ale zase u trojrocnych su rozne kasle a sople caste aj bez covidu.

renatka100
•
21. mar 2022

@paja003 aj my sme to tak mali aj sme zacali davat isoprinosine, a o tyzden po dobrati opat to iste. Vobec mu tento liek nezabral. Odporucam acc/solmucol na kasel aj 2 tyzdne plus homeo engystol a kvapky do nosa euphorbium je to prirodne

simsalabim
•
21. mar 2022

@paja003 kamaratka riesi toto iste u seba aj 15r syna. Doma ok, no po jednej prechadzke sople, kasle niekolko dni… bez teploty. Po lahkom covide. Tiez si nevie rady 🤷‍♀️

martinkaxp
•
21. mar 2022

A nemoze to byt alergia?

paja003
autor
•
21. mar 2022

@renatka100 hrozné tie choroby

paja003
autor
•
21. mar 2022

@martinkaxp neviem. Fakt neviem. Dakedy sme sopliky vyliečili za 3 dni a odkedy chodí do škôlky, tak 2 týždne+

zuzubb007
•
21. mar 2022

Nam tieto volnopredajne sirupy a hovadiny nepomahaju, ked zatekaju sople pamycon a vzdy za 4 dni deti fit, ked skusam kadeco taha sa to aj tri tyzdne

mamutka
•
21. mar 2022

My sme sa so starším trápili takto rok, Dr stále len menila sirupy, že vraj skolkarske virozky.... To isto. Nakoniec ho zobrala do rúk alergologicka a všetko sa vyriešilo.

paja003
autor
•
21. mar 2022

@mamutka rozmýšľam, že by sme sa objednali. Lebo ja isto mám nejakú alergiu, lebo hocikedy mám také napuchnuté a zaslzene oči, tak by som vzala aj jeho

renatka100
•
21. mar 2022

@paja003 skus tie homeo co som ti napisala, nam fakt pomohlo - na alergo dostanete len aerius z ktoreho bude ospaly a s mrzutou naladou

zorkahorka
•
21. mar 2022

Moje deti nemali pocas covidu ziadne priznaky. Po nom sla imunita tak rapidne dolu, ze starsi sa v skolke nestihol ani ohriat a bol zasa doma..mladsi to chytil vzdy od neho a ja tiez, co ja som od deti chora este nebola... pomohla kaloba, vitamin c, d. Vzdy bol doma 2 tyzdne, aby bol uplne fit. Chodi vase dieta do skolky? Tam rychlo nachyta. Imunita 3rocneho dietata je voci skolkarskym bacilom a virusim velmi slaba. Staci, ze je jedno dueta v skolke choré a koniec... ale takto v skolke aspon tu imunitu posilni