icon

Potenie nôh 5 ročnej dcérky

damijanka
16. júl 2015

Milé mamičky, prosím vás o každú radu, názor, pripomienku, skúsenosť čokoľvek ......
Mám 5 ročnú dcéru, ktorej sa nenormálne potia nohy , potom to strašne zapácha , ako starému chlapovi a to do slova a do písmená.
Neviem si s tým rady a ani neviem,čo je na to dobré, čo by pomohlo ......
Už som z toho zúfalá ☹

Strana
z2
damijanka
autor
16. júl 2015

@katarinamarkova Ale jej sa potia aj v zime aj stále, celý rok , no a škôlka kde chodí, má také smiešne pravidlá

ukulela
16. júl 2015

@damijanka mne sa osvedcili funkcne termoponozky. drahy ichnosiaj v lete ado kazdych topanok. nohy mu nesmrdia a ponozky pot prepustaju a neostavaju spotene.

katka1981
16. júl 2015

@damijanka, nemozu mat v skolke snadlaky? U nas mali povolene hocico, deti nosili tie handrove papucky, crocsy, sandalky, co im mamy dali. Nase len kozene sandalky. Mozno sa mylim, ale ja si myslim, ze ak je cisto bavlnena ponozka a kozena obuv, a nie umelina, tak nohy nesmrdia. Mne nikdy v bavlnenych ponozkach nesmrdeli, zato keby som si dala silonky a umele topanky, juj, nehrozi. Skus najprv zacat tymi ponozkami, to by mohlo problem vyriesit.

katarinamarkova
16. júl 2015

@damijanka a ma skolka vyslovene v pravidlach - CELE papuce - MUSIA byt....
alebo len- odporucame.....pevna obuv......
v zime mate doma kolko stupnov? ake nosi papuce doma? ako chodi oblecena?
ale ak sa ti to vyslovene nezda, utekaj skutocne k dr.
ale aj tak si myslim, ze jej okrem toho, ze jej je teplo na nozky absolutne nic nie je.

damijanka
autor
17. júl 2015

@katka1981 skúsim ísť niekde kúpiť , len ktovie čo zoženiem bavlnu

damijanka
autor
17. júl 2015

@ukulela a kde to kúpim ?

katka1981
17. júl 2015

@damijanka, to mas pravdu, detske ponozky zo 100 perc. bavlny som ani ja este nenasla. Skus pozriet na nete, aby si mala apson sajnu o nejakych znackach Mozno Loana

damijanka
autor
17. júl 2015

skúsim ísť niekde do mesta a niečo pozrieť, ale bude to problém asi

ukulela
17. júl 2015

@damijanka ja kupujem v sportovych obchooch alebo u nas v galanterii. u nacs maju v galanterke tieto http://www.shox.sk/ - nosim ich aj v lete.
inac tiez sa vea pise, ze bambusove antibakterialne a podobne, mozno aj to by bolo pohladat ...

damijanka
autor
17. júl 2015

@ukulela ďakujem krásne

lilitela
13. feb 2019

@damijanka Ahoj, ako ste poriesili to potenie, skusila si nieco z tychto rad a zabralo nieco? Diky

pepopestun
8. mar 2020

Ahojte aj mňa by to zaujímalo , už bojujeme s týmto problémom asi 2 roky. Mám 6 ročného syna a vyskúšal som asi 10 druhov papúč a nič stále má nohy spotené , dokonca až mokré na prstoch ako keby ich do vody namočil. A za pár dní papuče začnú smrdieť. Periem ich , sprejujem umývam mu nohy denné ale nič nezaberá. Neviete poradiť dačo? Ďakujem

nikuska868
19. máj 2024

@pepopestun dobrý deň. Mám 7,5 ročného syna s tým istým problémom. Prestalo to potenie nôh? Alebo je to normálne u detí? Ďakujem

pepopestun
6. jún 2024

@nikuska868 zdravím, no chlapec už má 10 rokov. A nohy sa mu stále potia. Začali sme používať kvalitné značkové topánky a otvorene papuče. Nohy sa potia o niečo menej . Ale stále sa potia.

lilitela
6. jún 2024

Nam to pokracuje veselo dalej, v puberte sa to zhorsilo, pridruzili sa aj ine problemy s tym spojene. Pluzgiere na rukach, nohach. nevieme ani skusit aplikovat nejaku metodu, lebo sa musi aplikovat na kludnu pokozku a to taka pluzgierova nieje.

dancez
25. apr 2025

Aj mojmu synovi sa od malicka potia strasne nohy a mne doktorka povedala ze to je spojene s tym ako je naviazany syn na mna 😕 prisli ste na nieco co pomoze?

Strana
z2