Potrebujú deti so sluchovým znevýhodnením načúvacie prístroje?
Sú tu maminky deti,ktoré slabsie počujú na jedno uško? Zaujíma ma ci mate aparáty, nejaké problémy v skole?
aparátiky - prístroje máme.
Aké myslíš poblémy?
@anonym_b83847 napr. pri diktátora,bežnom vysvetľovaní učiva....
Naša ma slabsie len jedno uško v BA odporúčajú prístroj Orl nie.
@anonym_b83847 napr. pri diktátora,bežnom vysvetľovaní učiva....
Naša ma slabsie len jedno uško v BA odporúčajú prístroj Orl nie.
@anonym_autor Však hádam podľa toho ako počuje. Kamarátka tiež počuje horšie na jedno ucho a normálne s tým celý život funguje. V škole kvôli tomu nikdy nemala úľavy, pretože to reálne nebolo treba, počula všetko a chápala ešte viac. Akurát na VŠ zvykla sedávať na prednáškach v aule vpredu. Len ona je taký netypický zjav, že sa nikdy nevnímala ako postihnutá alebo niečím obmedzovaná.
@anonym_autor Však hádam podľa toho ako počuje. Kamarátka tiež počuje horšie na jedno ucho a normálne s tým celý život funguje. V škole kvôli tomu nikdy nemala úľavy, pretože to reálne nebolo treba, počula všetko a chápala ešte viac. Akurát na VŠ zvykla sedávať na prednáškach v aule vpredu. Len ona je taký netypický zjav, že sa nikdy nevnímala ako postihnutá alebo niečím obmedzovaná.
@anonym_9e12a2 ani nasa sa nevnima a určite neočakávam úľavy ani nejdem extra upozorňovať na toto znevyhodnenie,ale zaujímam sa preto aby som niečo nepodcenila do budúcna .
@anonym_9e12a2 ani nasa sa nevnima a určite neočakávam úľavy ani nejdem extra upozorňovať na toto znevyhodnenie,ale zaujímam sa preto aby som niečo nepodcenila do budúcna .
@anonym_autor Ak nič nechceš podceniť, treba ju riadne vyšetriť a lekár povie, či jej načúvací prístroj pomôže a teda potrebuje ho, alebo nie.
Na kontroly chodíme,názory lekárov sa líšia, prero by som chcela reálne skúsenosti rodičov a ich deti

aparátiky - prístroje máme.
Aké myslíš poblémy?