Použitie Tanno Hermal Lotion na ovčie kiahne
Dobrý deň aké mate skusenosti? Môžem to dat aj do vlasov? Ďakujem
Na cele telicko vratane vlasov. Nam zabral krasnw
@hopatko bohužiaľ nám nie kričí že boli .. ďakujem pekne e
je to super, zabral a liečil, aj do vlasov
Ano, pokojne.
Ano, super zabral, vyborny
Ja do vlasov dávam tamtu verde sprej
@danielahamar nestipe?
Aj u nás sa akurát dokiahňovalo, tantum verde bol verný pomocník
Pokiaľ nerozskrabe tak nie. Tie prvé už ma sušené, ale dnes má nové už všade, tak som zvedavá, čo ešte bude. Má to len 3 den
Tantum Verde nestipe
tantum verde kym su cerstve na vysusenie, tanno hermal potom na doliecenie, ked su vypuknute ;)
Pripajam sa k vam.moj syn ma 5den kiahne od dnes sme zacali davat tekuty puder ale zmenime ho na tanno hermal lebo citam aj inde ze je lepsi.obvodna lekarka nekazala davat puder ale dnes sme sa rozhodli ze ho zacneme davat.doteraz tantum verde sme natierali a poxom penou.dost ho to svrbelo aj ked dithiaden podavame.hypermangan zakazala pritom ja si myslim ze by bol tiez dobry nato..vsimla som si ze kazdy lekar povie ine.ale puder vseobecne zabera lepsie,nesvrbi ho skoro nic.inak 5 den a ma ich skoro 300 a vychadzaju dalsie.neviete dokedy bude trvat vysev?aj teploty nas trapia ale len do 38st.
@didinka8809 kiahne trvajú 7-21 dní, takže nikto nevie určiť koľko. My povedala v piatok sestrička, lebo malý 6den dnes a včera ešte stále nové.
Pripajam sa k vam.moj syn ma 5den kiahne od dnes sme zacali davat tekuty puder ale zmenime ho na tanno hermal lebo citam aj inde ze je lepsi.obvodna lekarka nekazala davat puder ale dnes sme sa rozhodli ze ho zacneme davat.doteraz tantum verde sme natierali a poxom penou.dost ho to svrbelo aj ked dithiaden podavame.hypermangan zakazala pritom ja si myslim ze by bol tiez dobry nato..vsimla som si ze kazdy lekar povie ine.ale puder vseobecne zabera lepsie,nesvrbi ho skoro nic.inak 5 den a ma ich skoro 300 a vychadzaju dalsie.neviete dokedy bude trvat vysev?aj teploty nas trapia ale len do 38st.
@didinka8809 Dobrý deň ako ste doliečili kiahne s tanno hermal syn má zatiaľ sme dávali tantum verše ale moc sa to nehoji chceme prejsť na tanno lekára je proti vraj to sa už nedáva že sa to pod tým zapaľuje .. už sme zúfalí..
@didinka8809 Dobrý deň ako ste doliečili kiahne s tanno hermal syn má zatiaľ sme dávali tantum verše ale moc sa to nehoji chceme prejsť na tanno lekára je proti vraj to sa už nedáva že sa to pod tým zapaľuje .. už sme zúfalí..
@lilibili ahoj. My sme tiež dávali tanno, kozni lekári už tekutý púder neodporúčajú. A tiež som dieťa kúpala cca každý tretí deň v slabuckom roztoku hypermanganu,všetko na odporučenie kožného. Držím palce
@lilibili tanno je malicko podobe ako puder, ale nie tak hutne, nezanechava taky silny film, tiez obsahuje (okrem ineho) oxid zinocnaty. Vyskusaj. Zaklad je kupel v hypermangane, kludne viackrat denne na kratky cas - ten aj vysusuje.

Nam najlepsie pomohol Betadine, ale ano, mozes dat aj do vlasov.