icon

Použitie Tanno Hermal Lotion na ovčie kiahne

25. mar 2025

Dobrý deň aké mate skusenosti? Môžem to dat aj do vlasov? Ďakujem

hopatko
25. mar 2025

Nam najlepsie pomohol Betadine, ale ano, mozes dat aj do vlasov.

mucuinka
25. mar 2025

Na cele telicko vratane vlasov. Nam zabral krasnw

autor
25. mar 2025

@hopatko bohužiaľ nám nie kričí že boli .. ďakujem pekne e

veronika33
25. mar 2025

je to super, zabral a liečil, aj do vlasov

anavixy
25. mar 2025

Ano, pokojne.

zuzap33
25. mar 2025

Ano, super zabral, vyborny

danielahamar
25. mar 2025

Ja do vlasov dávam tamtu verde sprej

autor
25. mar 2025

@danielahamar nestipe?

alzbeta311
26. mar 2025

Aj u nás sa akurát dokiahňovalo, tantum verde bol verný pomocník

danielahamar
26. mar 2025

Pokiaľ nerozskrabe tak nie. Tie prvé už ma sušené, ale dnes má nové už všade, tak som zvedavá, čo ešte bude. Má to len 3 den

anavixy
26. mar 2025

Tantum Verde nestipe

radkaradix
26. mar 2025

tantum verde kym su cerstve na vysusenie, tanno hermal potom na doliecenie, ked su vypuknute ;)

didinka8809
29. mar 2025

Pripajam sa k vam.moj syn ma 5den kiahne od dnes sme zacali davat tekuty puder ale zmenime ho na tanno hermal lebo citam aj inde ze je lepsi.obvodna lekarka nekazala davat puder ale dnes sme sa rozhodli ze ho zacneme davat.doteraz tantum verde sme natierali a poxom penou.dost ho to svrbelo aj ked dithiaden podavame.hypermangan zakazala pritom ja si myslim ze by bol tiez dobry nato..vsimla som si ze kazdy lekar povie ine.ale puder vseobecne zabera lepsie,nesvrbi ho skoro nic.inak 5 den a ma ich skoro 300 a vychadzaju dalsie.neviete dokedy bude trvat vysev?aj teploty nas trapia ale len do 38st.

danielahamar
29. mar 2025

@didinka8809 kiahne trvajú 7-21 dní, takže nikto nevie určiť koľko. My povedala v piatok sestrička, lebo malý 6den dnes a včera ešte stále nové.

lilibili
29. máj 2025
@didinka8809

Pripajam sa k vam.moj syn ma 5den kiahne od dnes sme zacali davat tekuty puder ale zmenime ho na tanno hermal lebo citam aj inde ze je lepsi.obvodna lekarka nekazala davat puder ale dnes sme sa rozhodli ze ho zacneme davat.doteraz tantum verde sme natierali a poxom penou.dost ho to svrbelo aj ked dithiaden podavame.hypermangan zakazala pritom ja si myslim ze by bol tiez dobry nato..vsimla som si ze kazdy lekar povie ine.ale puder vseobecne zabera lepsie,nesvrbi ho skoro nic.inak 5 den a ma ich skoro 300 a vychadzaju dalsie.neviete dokedy bude trvat vysev?aj teploty nas trapia ale len do 38st.

@didinka8809 Dobrý deň ako ste doliečili kiahne s tanno hermal syn má zatiaľ sme dávali tantum verše ale moc sa to nehoji chceme prejsť na tanno lekára je proti vraj to sa už nedáva že sa to pod tým zapaľuje .. už sme zúfalí..

180207
29. máj 2025
@lilibili

@didinka8809 Dobrý deň ako ste doliečili kiahne s tanno hermal syn má zatiaľ sme dávali tantum verše ale moc sa to nehoji chceme prejsť na tanno lekára je proti vraj to sa už nedáva že sa to pod tým zapaľuje .. už sme zúfalí..

@lilibili ahoj. My sme tiež dávali tanno, kozni lekári už tekutý púder neodporúčajú. A tiež som dieťa kúpala cca každý tretí deň v slabuckom roztoku hypermanganu,všetko na odporučenie kožného. Držím palce

anavixy
29. máj 2025
@lilibili

@lilibili tanno je malicko podobe ako puder, ale nie tak hutne, nezanechava taky silny film, tiez obsahuje (okrem ineho) oxid zinocnaty. Vyskusaj. Zaklad je kupel v hypermangane, kludne viackrat denne na kratky cas - ten aj vysusuje.