icon

Používanie difúzera a esenciálnych olejov na liečbu zahlienenia 11 mesačného dieťaťa

drobaja
3. aug 2021

Dobrý deň.
Prosím Vás pekne, máte skúsenosti s používaním difuzera pre 11 mesačne dieta? Je veľmi zahlieneny a nič mu nepomaha, tak som rozmýšľala dat mu do difuzera eucalyptovy olej. Pomohlo to niekomu?
Konkrétne pokukujem po značke Happy Plant pre deti kidsafe.
A keďže čakáme druhé bábätko, tak som sa tiez chcela opýtať, či niekto z Vás používal difuzer už pri tak malom dieťati.
Za každú skúsenosť som vďačná 🙂

derdia
Autor odpoveď zmazal
mamamasama
3. aug 2021

My pouzivame happyplant. Presne tu kolekciu kids safe. Od narodenia a zaberali perfektne 👌🏻
Kupila som to v takom baleni 6ks. Ozaj spokojnost,

mamamasama
3. aug 2021

@derdia ,ale prosim vas, neprehanajte. Ved hadam mu ho nedam vypit 🤦🏼‍♀️

derdia
Autor odpoveď zmazal
mamamasama
3. aug 2021

@derdia tak odporucam, co to nastudovat vam. Mate medzery, ale kludne davajte svojim detom radsej antibiotika. Su to vase deti, nie moje.

sasha10
3. aug 2021

@drobaja Mám doma knihu o esenciálnych olejoch a je tam pekne rozpísané aký olej pri detoch áno a nie, síce je to bábätko takže opatrne, ale eukalyptus sa môže, no skús pomaly iba 1 kvapkou a dalej od bábätka ako bude reagovať, ono cíti oveľa silnejšie ako ty , ty to možno ani neucítiš, je to pre neho niečo nové takže takto začni a potom si myslím že môžeš kľudne nechať hocikde v miestnosti ak sa tam bude babätko pohybovať. Nám doma pomohol ale už síce staršiemu no ten to inhaloval z blízka pretože bol zahlienený katastrofálne 🙂

lenuska9999
3. aug 2021

@drobaja ja by som vonné oleje pri dieťatku nedávala. Ale ak mate suchý vzduch určite mu pomôže zvlhčovač vzduchu. My máme konkrétne ultrazvukový od značky Beurer..

lenuska9999
3. aug 2021

@drobaja a aj do toho zvlhčovača môžeš dat oleje keby si veľmi chcela

petkasaurus
3. aug 2021

@derdia dost trapna ta posledna veta, zvlášť od zeny, co je matkou..

kacena4
3. aug 2021

mne to osobne vadi som astmaticka a urcite mu nepomozes od zahlienenia, skor inhalator a inhalovat vincentku co ambrobene

arabellka1
Odpoveď bola odstránená
brigib
7. aug 2021

@derdia nastudujte vy a nestraste ti ludi.

brigib
7. aug 2021

@drobaja vincentka je velmi dobre pri prechladnuty.
Ja som bezne davala do difuzera olej
(najprv 1-3kvapky) aj teraz davam kazdy noc kusok aromy(levandulovy 5 kvapiek) malicka mi spi ako anjelik(ma 11m)