icon

Poznáte Ribomunyl na zníženú imunitu?

pimpulienka
5. nov 2011

Dcerka (16 mesiacov) by ho od pondelka mala brať, ma zniženu nejaku zložku z vyšetreni imunoglobulinu. Len som trošku nesvoja pri preštudovani letaku. Som skôr za prirodne produkty, či homeopatiká.. Ake mate skusenosti s tymto liečivom?

Strana
z2
amandas
29. júl 2014

my sme na nich fungovali istu dobu ale nemala som pocit ze by nam to nejako pomohlo. potom sme ich vymenili nasadili probiotika Actibax a od tej doby sme lekarku ani ziadnu chorobu nevideli 🙂 dokonca mi prisli take praktickejsie kedze nemusia byt v chladnicke, su vo forme kvapiek alebo klasickych tabletkoch s prichutou cokolady. drzim palce 🙂

vejka22
29. júl 2014

aj mi sme to mali a jak sme to brali tak medzi tym bola mala dva krat chora.
a teraz nam dala doktorka bromchovaxom a zatial sa mala drzi.teraz koncime 3mesacnu kuru

libka1
29. júl 2014

tak nasa dcerka okolo 2,5 roka mala v dvojtyzdnovych intervaloch ATB ako nastupila o skolky (4x za sebou) a potom sme brali ribomunyl, mala ma teraz cez 6 rokov a odkedy ho uzivala nebola chora ani raz... ci je to tym ribomunylom samozrejme na 100% neviem, ale myslim ze mal na to velky podiel v kombinacii s tym ze sme zacali chodit pravidelne 2x do roka (1x v lete a 1x v zime) k moru

jaja018
29. júl 2014

Ja som bojovala dlho s chorobami, hlavne to vzdy schytali pluca tyzden atb tyzden ok a tak dookola asi 4 mesiace. Potom ribomunyl a od vtedy 3 roky bez choroby! Teraz som po troch rokoch mala atb lebo som si nevedela pomoct s kaslom. Ale ja si len chvalim

porubcanska
29. júl 2014

Mne osobne veľmi pomohol. Bola som často chorá. A po dobratí ribomunylu som nebola vážnejšie chorá asi 3 roky. Môžem len odporučiť. Telo si vybuduje protilátky a fakt to pomôže. 🙂

lauricita7
31. júl 2014

ja som sa na ne informovala nejaky cas dozadu u lekarky a ta nebola moc nimi nadsena.. odporucila mi Actibax probiotika na posielnenie imunity a na upravu crevnej flory (po brani ATB) a teda ja som s actibax - kami moc spokojna a nemenila by som ich.. mala uz nebola chora ani nepamatam.. a to teda predtym sme skoro kazdy tyzden nieco mali. a nemusia byt ani v chladnicke co je idealne hlavne teraz..lebo ked chodime aj po vyletoch mam ich vzdy po ruke 🙂

dida78
3. okt 2014

my sme brali IMUNOR pred rokom a to som 5 mesiacov, čo chodil do školky ani nevedela,že je astmatik, alergik, vobec nebol chorý a ako nám po roku dali ribomunyl,tak je každý druhý týždeň chorý a to neprerušil škôlku,len mu to nasadila a šup už je chorý,tak mu to už nedávam, neviem prečo nám to zmenila pani imunoalergologička. 🙂

reppka10
Odpoveď bola odstránená
cucana
2. jan 2015

Milé mamičky,je to veľmi ťažké sa rozhodnúť,lebo každá chceme pre deti to najlepšie,moj malý nastupil v septembri do školky a od vtedy je stále chorý,celý december som ho nechala doma bral Ribomunyl(teraz prvú kúru v decembri/ a pred 5 dňami dostal takú črevnú virózu,že som rada,že nie sme v nemocnici,vyhýbali sme sa spoločnosti ale to môže byť aj vo vzduchu a po prvej kúre to asi nemá taký účinok,prečítala som si leták a tiež neviem čo mám robiť,či ho mám dalej dávať alebo mám dávať ten Colostrum 😵

janula2511
4. júl 2016

Nemali ste problem ze opuchli lymfaticke uzliny?

viva13
27. dec 2018

Dobrý deň.mozem ribomunyl ked sa začne brať davat v ten deň aj isoprinosine?

Strana
z2