Poznáte Ribomunyl na zníženú imunitu?
Dcerka (16 mesiacov) by ho od pondelka mala brať, ma zniženu nejaku zložku z vyšetreni imunoglobulinu. Len som trošku nesvoja pri preštudovani letaku. Som skôr za prirodne produkty, či homeopatiká.. Ake mate skusenosti s tymto liečivom?
aj mi sme to mali a jak sme to brali tak medzi tym bola mala dva krat chora.
a teraz nam dala doktorka bromchovaxom a zatial sa mala drzi.teraz koncime 3mesacnu kuru
tak nasa dcerka okolo 2,5 roka mala v dvojtyzdnovych intervaloch ATB ako nastupila o skolky (4x za sebou) a potom sme brali ribomunyl, mala ma teraz cez 6 rokov a odkedy ho uzivala nebola chora ani raz... ci je to tym ribomunylom samozrejme na 100% neviem, ale myslim ze mal na to velky podiel v kombinacii s tym ze sme zacali chodit pravidelne 2x do roka (1x v lete a 1x v zime) k moru
Ja som bojovala dlho s chorobami, hlavne to vzdy schytali pluca tyzden atb tyzden ok a tak dookola asi 4 mesiace. Potom ribomunyl a od vtedy 3 roky bez choroby! Teraz som po troch rokoch mala atb lebo som si nevedela pomoct s kaslom. Ale ja si len chvalim
Mne osobne veľmi pomohol. Bola som často chorá. A po dobratí ribomunylu som nebola vážnejšie chorá asi 3 roky. Môžem len odporučiť. Telo si vybuduje protilátky a fakt to pomôže. 🙂
ja som sa na ne informovala nejaky cas dozadu u lekarky a ta nebola moc nimi nadsena.. odporucila mi Actibax probiotika na posielnenie imunity a na upravu crevnej flory (po brani ATB) a teda ja som s actibax - kami moc spokojna a nemenila by som ich.. mala uz nebola chora ani nepamatam.. a to teda predtym sme skoro kazdy tyzden nieco mali. a nemusia byt ani v chladnicke co je idealne hlavne teraz..lebo ked chodime aj po vyletoch mam ich vzdy po ruke 🙂
my sme brali IMUNOR pred rokom a to som 5 mesiacov, čo chodil do školky ani nevedela,že je astmatik, alergik, vobec nebol chorý a ako nám po roku dali ribomunyl,tak je každý druhý týždeň chorý a to neprerušil škôlku,len mu to nasadila a šup už je chorý,tak mu to už nedávam, neviem prečo nám to zmenila pani imunoalergologička. 🙂
Milé mamičky,je to veľmi ťažké sa rozhodnúť,lebo každá chceme pre deti to najlepšie,moj malý nastupil v septembri do školky a od vtedy je stále chorý,celý december som ho nechala doma bral Ribomunyl(teraz prvú kúru v decembri/ a pred 5 dňami dostal takú črevnú virózu,že som rada,že nie sme v nemocnici,vyhýbali sme sa spoločnosti ale to môže byť aj vo vzduchu a po prvej kúre to asi nemá taký účinok,prečítala som si leták a tiež neviem čo mám robiť,či ho mám dalej dávať alebo mám dávať ten Colostrum 😵
Nemali ste problem ze opuchli lymfaticke uzliny?
Dobrý deň.mozem ribomunyl ked sa začne brať davat v ten deň aj isoprinosine?

my sme na nich fungovali istu dobu ale nemala som pocit ze by nam to nejako pomohlo. potom sme ich vymenili nasadili probiotika Actibax a od tej doby sme lekarku ani ziadnu chorobu nevideli 🙂 dokonca mi prisli take praktickejsie kedze nemusia byt v chladnicke, su vo forme kvapiek alebo klasickych tabletkoch s prichutou cokolady. drzim palce 🙂