Pozorujete nežiadúce účinky sirupu Gastrotuss Baby?
Ahojte, ktoré dávate bábätkám tento sirup, pozorujete nejaké nežiadúce účinky?
@lenka098123 obe deti z neho bolelo brusko,kedze kvoli refluxu zabetonoval zaludok
@simona92101 On nebetonuje zaludok,on obaluje pazerak ochrannou latkou,aby ho kyselina neposkodila. Sama som ho uzivala a teraz uzivam jeho obdobu. On sa nevstrebava,takze nema ako z neho boliet brucho.
@simona92101 On nebetonuje zaludok,on obaluje pazerak ochrannou latkou,aby ho kyselina neposkodila. Sama som ho uzivala a teraz uzivam jeho obdobu. On sa nevstrebava,takze nema ako z neho boliet brucho.
@iwesska tak je rozdiel ak ho uziva 3m babatko ako dospely clovek.syn aj dcera mali tichy reflux,strava im cestovala hore dole.ked sa podal tento sirup,sice sa reflux zmiernil ale okamzite nastali krce,brusko tvrde a nehovoriac o stolici,ktora bola ako kamen.
Nie, nič. Trávil a aj kakal pekne ako predtým, koliky mal už pred jeho užívaním - tie boli po starom. Používali sme asi mesiac a pol, kým som nezačala s prikrmom.
Nie, nič. Trávil a aj kakal pekne ako predtým, koliky mal už pred jeho užívaním - tie boli po starom. Používali sme asi mesiac a pol, kým som nezačala s prikrmom.
@michaela329 dávali ste s každým kŕmením?
@michaela329 dávali ste s každým kŕmením?
@lenka098123 zo začiatku áno, potom už trikrát denne.
U nas tiez ziadny problem. Davala som iba pred dennym a nocnym spankom.
Dosrziavali sme, ze min. 1,5 h pred spanim uz nejedla, nepila.

@lenka098123 obe deti z neho bolelo brusko,kedze kvoli refluxu zabetonoval zaludok