Prechádzka novorodenca. Ako ju napasovať medzi jedlo?
Chcela by som sa poradiť ohľadom prechádzky s novorodencom. Náš malý Matúško by možno veľmi rád chcel ísť von, no zároveň by papal cez deň niekedy aj každú hodinu alebo aj častejšie. Chcem sa teda spýtať ako ostatné maminy riešite tento problém. Kojiť ho v tomto počasí vonku by asi nebolo bohvie čo a taktiež nie vždy mam možnosť odstriekať mu mliečko keďže sa mi stíha dorábať LTT. Tak mu mám urobiť nejakú bebu do fľašky či chodiť von na 20-30 minút? Ďakujem za všetky vaše názory🙂
náš malý anjelik sa v noci zatial budi len každé tri hodiny ale cez den je vacsinu dna hore takze neviem ci s toho pozerania alebo s coho je taky vysileny ale stale by iba papal. boli sme sice dva krat na kratkej prechadzke ale to bolo zo začiatku ked este vacsinu dna prespal. teraz uz ozaj neviem co s nim robit.:(
@novopecenamama nakojit, hned obliect a ist. ak mas strach, zeby dlho nevydrzal, ostan blizko domu, aby si to mala blizko domov v pripade, ze sa zobudi na hlad. po case zistis, ci sa mu prechadzky pacia a vydrzi v kociku spinkat aj viac. 😉
@novopecenamama aj ja hovorín, nech sa napapá, a zatiaľ, prvé dni len blízko domu a uvidíš, možno bude vonku dlhšie spať. Na čerstvom vzduchu. 😉
aj moja mala bola na prsniku kazdu hodinu, doma vobec nespala len revala a ked sme isli vonku tak spala aj 3 h
aj môj malý bol taký istý hladoš 😀 doma len na ciciku ale ked som ho dala do koča na balkom alebo sme šli von tak vydržal spinkať aj tri hodky niekedy aj viac 😵 len to pekne vyskúšaj uvidíš ako ti bude pekne buvať...a hlavne teraz ked už nie je vonku tak teplo 😉
prisli sme na to ze mame asi koliku takze stale "tlaci" do gati a boli ho brusko. mometalne celkom kychame ale ked to bude lepsie skusime co ste nam poradili🙂 dakujeme velmi pekne🙂

@novopecenamama nasa mala papa doma a aj v noci 😒 aj kazdu hodinu no vonku v kociariku alebo len na balkone v kociariku vydrzi pekne spinkat aj 3 hodiny bez zobudenia.....a potom je ako mala pirana, ked sa prisaje 😀 😀 😀