icon

Prechádzka s nádchou

teldi
20. mar 2023

Ahojte mamičky mala by som otázku.
V noci mi malý 5m. začal sopliť trochu pokašliava horúčku nemá ani teplotu. Lenže vonku je tak krásne a teplo svieti 🌞 tak som na vážkach či s ním môžem ísť von lekárka nieje k dispozícii tak sa jej na to ani neviem opýtať.
Ďakujem krásne

ivette1223
20. mar 2023

@teldi urcite ano. Zima nieje, horúčku nema, lepsie vonku, jak vnútri sedieť, vonku je aj vlhsi vzduch

mimi3008
20. mar 2023

@teldi A este velke plus je, ze 5mesacny ri nebeha, cize sa nezadychci. Cize ak bude primerane obleceny lezat, spat v kociku, v tomto pocasi mu to urcite neuskodi

cookie29
20. mar 2023

ja som s detmi chodila von ci chori alebo nie. Cesrtvy vzduch nezaskodi prave naopak, urcite je lepsi nez casto prekureny interier. Samozrejme treba respektovat urcite pravidla, napriklad nie s vysokou horuckou a pod, ist na prechadzku nie behat pri starsich detoch. V tomto veku je este maly, tak len spravne obliect aby sa nespotil a vyvetrat.

martinellacka
20. mar 2023

Ved je uplne krasne pocasie, nech uz byvas kdekolvek, podla mna je dnes pekne vsade :D Samozrejme, ze chod, to mu iba prospeje. Soplik nie je choroba. Pokial nema teplotu, tak treba chodit von stale.

harmona
20. mar 2023

My chodievame. Pokial nema teplotu, alebo sa Eli neciti nejak zle, ze na nej vidim, ze nieco nie je okej, tak ideme. Jasne, ze so soplom ju nebudem tahat na ihrisko medzi deti, ale prechadzka je uplne v pohode. Vsak asi aj tak ho budes mat len v kociku.

mtn112233
20. mar 2023

Môj ma sople už dva týždne, vonku sme každý deň, oveľa lepšie sa mu tam dýcha.. pokiaľ nemá teplotu na prechádzku kľudne choďte ale nešla by som s ním do kolektívu medzi iné deti, len sa prejsť 🙂